פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

הארך את חלון שולחן העבודה

Reply

שרשרת כלים
Old 4 במאי 2008, 04:29
קבוצת תורמים

Default הארך את חלון שולחן העבודה

היי חבר 'ה,

אני לא יכול להרחיב את שולחן העבודה שלי השנייה שלי לפקח על שולחן העבודה במחשב הראשי. על הנייד שלי, כאשר אני לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה, ולחץ על מאפיינים, עבור על הגדרות, יש 2 ריבועים שחור עם מספרי 1 ו 2 בהן המייצגים את הנייד ואת LCD TFT חיצוני. אני לחץ על מספר 2, ו לשים סימן בתיבה להרחיב את שולחן העבודה, כדי לפקח על זה.

אני לא יכול לעשות את זה על שולחן העבודה שלי. זה רק יראה כמו להיות שם לפקח 1 (שתיהן פקוק ב). אם אני עושה את זה דרך לוח הבקרה של Nvidia אז בעצם stretches את שולחן העבודה על פני 2 (את כל המשימות מפעילה ברחבי התחתונה). אני לא רוצה לעשות את זה כמו כשאני למקסם חלון זה לוקח את שניהם מסכים - שהוא לא מה שאני רוצה. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את שתי מרבית החלונות פתוחים - אחד על כל המסך.

מקווה שזה הגיוני, את כרטיס ה XFX 8600GTS 512MB.

תודה

טום

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל Q6600
לוח האם:
MSI P6N SLI v2
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
כרטיס מסך (S):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
כרטיס קול:
משולבת של ערוץ 8
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
כונן אופטי (S):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake סופרן & Toughpower 750W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
מערכת הפעלה (S):
מערכת Windows XP Professional SP3
Old 4 במאי 2008, 05:18
קבוצת תורמים

אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל לשנות את האופן שבו מהצגים מסודרים של Nvidia לוח הבקרה, אולם אני לא בטוח איך בדיוק כמו הכרטיס שלי הוא של ATI אבל על שלי יש כמה אפשרויות על מנת לקבל את דו קרב לפקח עובד, אני אומר רק לשחק בסביבות של שליטה pannel עד שתמצא את מה לחפש.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 4 במאי 2008, 05:53
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thingie2 View Post
אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל לשנות את האופן שבו מהצגים מסודרים של Nvidia לוח הבקרה, אולם אני לא בטוח איך בדיוק כמו הכרטיס שלי הוא של ATI אבל על שלי יש כמה אפשרויות על מנת לקבל את דו קרב לפקח עובד, אני אומר רק לשחק בסביבות של שליטה pannel עד שתמצא את מה לחפש.
יש לי כל כך הרבה סיבוב hunted ואת רק אחת האפשרויות, clone, span או אופקית (משתמש בשני צגים כפי המוצגים 1 ו מתיחה על פני שניהם בו אני לא רוצה).

הם מהווים את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר, כך שזה בוודאי לא יכול להיות נהג הבעיה היא יכולה?
Old 4 במאי 2008, 06:27
קבוצת תורמים

אני לא חושב שזה היה נהג בעיה, מכיוון שיש רק היא לא אפשרות לעשות את זה, יש את התקנת מנהל ההתקן יש את כל זה עם תוספות? עם ATI אתה יכול להוריד את הנהג על זה של עצמו, או את מנהל ההתקן עם "מרכז הבקרה Catalyst" זה יכול להיות דומה ל Nvidia.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? redden137 דיון Off topic 7 2nd פברואר 2009 16:24
MSN החלון tinkerbell דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 4 8 פברואר 2008 07:04
חלונות XP Pro WHATSUP מערכות ההפעלה Windows 5 -27 ינואר 2008 09:03
חלון חדש בעיות samtialou דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 21st דצמבר 2007 19:52
חלון מול שולחן העבודה של Google Desktop ozzie כללי תוכנות צ 'אט 2 9th נובמבר 2007 12:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.