הארך את חלון שולחן העבודה היי חבר 'ה,
אני לא יכול להרחיב את שולחן העבודה שלי השנייה שלי לפקח על שולחן העבודה במחשב הראשי. על הנייד שלי, כאשר אני לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה, ולחץ על מאפיינים, עבור על הגדרות, יש 2 ריבועים שחור עם מספרי 1 ו 2 בהן המייצגים את הנייד ואת LCD TFT חיצוני. אני לחץ על מספר 2, ו לשים סימן בתיבה להרחיב את שולחן העבודה, כדי לפקח על זה.
אני לא יכול לעשות את זה על שולחן העבודה שלי. זה רק יראה כמו להיות שם לפקח 1 (שתיהן פקוק ב). אם אני עושה את זה דרך לוח הבקרה של Nvidia אז בעצם stretches את שולחן העבודה על פני 2 (את כל המשימות מפעילה ברחבי התחתונה). אני לא רוצה לעשות את זה כמו כשאני למקסם חלון זה לוקח את שניהם מסכים - שהוא לא מה שאני רוצה. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את שתי מרבית החלונות פתוחים - אחד על כל המסך.
מקווה שזה הגיוני, את כרטיס ה XFX 8600GTS 512MB.
תודה
טום
המערכת שלי: # מעבד (ים): אינטל Q6600 | לוח האם: MSI P6N SLI v2 | זיכרון RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | כרטיס מסך (S): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | כרטיס קול: משולבת של ערוץ 8 | Hard Drive (s): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | כונן אופטי (S): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake סופרן & Toughpower 750W | Cooling: מניות | רשת / אינטרנט: אלחוטי | צג (S): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | מערכת הפעלה (S): מערכת Windows XP Professional SP3 | |