mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Išplėsti langą Desktop

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 4, 2008, 04:29
Donorų grupės

Default Išplėsti langą Desktop

Hi guys,

Aš negaliu išplėsti savo darbalaukyje, kad mano antroji stebi mano pagrindinio kompiuterio. Į mano nešiojamas kompiuteris, kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite darbalaukį ir spustelėkite Ypatybės, eikite į nustatymus, ten yra 2 juodas kvadratas su skaičiais 1 ir 2 jiems atstovaujančių nešiojamas kompiuteris su LCD ir išorės TFT. Aš tada numeriu 2 ir padėkite pažymėkite langelyje pratęsti savo darbalaukį į šį monitorių.

Aš negaliu padaryti ant mano darbastalio. Jis tik mato, ten yra 1 monitorius (abu yra prijungtas prie energijos šaltinio). Jeigu man tai padaryti per NVIDIA Control Panel tada jis faktiškai tęsiasi per 2 darbastalio (užduočių veikia visoje apačioje). Aš nenoriu, kad tai, kai aš maksimizuoti langą jis užima abu ekranai - kuris yra ne tai, ko aš noriu. Aš noriu, kad būtų galima turėti du maksimaliai atvirų langų - po vieną ekraną.

Tikiuosi, kad logiška ir mano kortelė XFX 8600GTS 512MB.

Ačiū

Tomas

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Gegužė 4, 2008, 05:18
Donorų grupės

Manau, turėtumėte galėti pakeisti tai, kaip jūsų monitorius yra įrengtas NVIDIA valdymo skydas, tačiau aš tiksliai nežinote, kaip kaip mano kortelė ATI, bet mano yra duomenys apie tai, kaip buvo dvikova stebėti darbo sakau, just play aplink kontrolės pannel kol rasite tai, ką jūsų ieškote.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 4, 2008, 05:53
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Manau, turėtumėte galėti pakeisti tai, kaip jūsų monitorius yra įrengtas NVIDIA valdymo skydas, tačiau aš tiksliai nežinote, kaip kaip mano kortelė ATI, bet mano yra duomenys apie tai, kaip buvo dvikova stebėti darbo sakau, just play aplink kontrolės pannel kol rasite tai, ką jūsų ieškote.
Turiu medžioti ištisus tiek ir vienintelis pasirinkimas yra vienas klonas, arba horizontalūs trukmę (naudojant tiek 1 ekrane stebi ir tempimas tai abiejuose kurios aš nenoriu).

Jie yra naujausias tvarkykles, todėl tikrai negali būti išduoti vairuotojo jis gali?
Old Gegužė 4, 2008, 06:27
Donorų grupės

Aš manau, kad jis buvo vairuotojas problema, nes ten tiesiog nėra galimybės tai padaryti, turi vairuotojo įdiegta gavo visi priedai su juo? mano ATI galite atsisiųsti tvarkyklę jis savo, arba su "Catalyst Control Center", jis gali būti panašus nvidia tvarkyklės.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar norite šią nuorodą į savo kambarį langą? redden137 Off Topic Discussion 7 2 vasaris 2009 16:24
MSN langą Tinkerbell Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 8 vasaris 2008 07:04
Window XP Pro WHATSUP Windows "operacinės sistemos 5 27 sausis 2008 09:03
New window problemos samtialou Naršyklėms & FTP Klientai 1 21 gruodis 2007 19:52
Langų Desktop palyginti su "Google Desktop Ozzie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 9 lapkritis 2007 12:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.