Išplėsti langą Desktop Hi guys,
Aš negaliu išplėsti savo darbalaukyje, kad mano antroji stebi mano pagrindinio kompiuterio. Į mano nešiojamas kompiuteris, kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite darbalaukį ir spustelėkite Ypatybės, eikite į nustatymus, ten yra 2 juodas kvadratas su skaičiais 1 ir 2 jiems atstovaujančių nešiojamas kompiuteris su LCD ir išorės TFT. Aš tada numeriu 2 ir padėkite pažymėkite langelyje pratęsti savo darbalaukį į šį monitorių.
Aš negaliu padaryti ant mano darbastalio. Jis tik mato, ten yra 1 monitorius (abu yra prijungtas prie energijos šaltinio). Jeigu man tai padaryti per NVIDIA Control Panel tada jis faktiškai tęsiasi per 2 darbastalio (užduočių veikia visoje apačioje). Aš nenoriu, kad tai, kai aš maksimizuoti langą jis užima abu ekranai - kuris yra ne tai, ko aš noriu. Aš noriu, kad būtų galima turėti du maksimaliai atvirų langų - po vieną ekraną.
Tikiuosi, kad logiška ir mano kortelė XFX 8600GTS 512MB.
Ačiū
Tomas
Mano sistema: # Procesorius (-iai): Intel Q6600 | Pagrindinė plokštė: MSI P6N SLI V2 | RAM atmintis: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Graphics Card (-ai): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Garso plokštė: Integruota 8 kanalų | Kietasis diskas (-ai): Samsung 320GB S-ATA 7200rpm | Optical Drive (s): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Aušinimas: Ištekliai | Tinklas / Internetas: Wireless | Monitorius (-ai): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operacinė sistema (-os): Windows XP Professional SP3 | |