mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Paplašināt Logu Desktop

Reply

Thread Tools
Old Maijs 4, 2008, 04:29
Donors Group

Default Paplašināt Logu Desktop

Hi guys,

Es nevaru paplašināt manu darbvirsmas uz manu otro pārraudzīt mans galvenais desktop PC. Par manu portatīvo datoru, kad es peles labo pogu noklikšķiniet uz darbvirsmas un noklikšķiniet īpašības, atveriet uzstàdïjumus, ir 2 melni laukumi ar numuru 1 un 2 tajās pārstāv klēpjdators LCD un ārējais TFT. Es klikšķiniet uz 2 skaitu, un nodod atzīmējiet lodziņā paplašināt manu darbvirsmu uz šo monitoru.

Es nevaru darīt ar manu desktop. Tas tikai uzskata, ka ir par 1 monitors (abi ir plugged in). Ja man tas ar NVIDIA vadības paneļa, tad tā faktiski stiepjas desktop virs 2 (uzdevumjoslas darbojas visā apakšu). Es negribu šo kā tad, kad es maksimizētu logu, tā sāk gan ekrānu - kas nav tas, ko vēlos. Es gribu, lai varētu divas maksimālas logi open - pa vienai katrā ekrānā.

Ceru, ka ir jēga un mana karte ir XFX 8600GTS 512MB.

Pateicība

Tom

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Maijs 4, 2008, 05:18
Donors Group

Es domāju, ka jums ir jābūt iespējai mainīt to, kā jūsu monitoriem ir sakārtoti NVIDIA vadības paneļa, tomēr es esmu pārliecināts, kā tieši kā mana karte ir ATI, bet mans ir iespējas, kā ir duelis uzraudzīt darba, es saku tikai play ap kontroles pannel līdz atrodat to, kas jūsu meklēto.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 4, 2008, 05:53
Donors Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Es domāju, ka jums ir jābūt iespējai mainīt to, kā jūsu monitoriem ir sakārtoti NVIDIA vadības paneļa, tomēr es esmu pārliecināts, kā tieši kā mana karte ir ATI, bet mans ir iespējas, kā ir duelis uzraudzīt darba, es saku tikai play ap kontroles pannel līdz atrodat to, kas jūsu meklēto.
Man ir nomedīti apaļas tik daudz, un vienīgā izvēle ir viens, klons, vai horizontālo posmu (izmantojot gan kā 1 displeja monitoru un stiepjas tai pāri gan, ko es nevēlos).

Tās ir jaunākās mašīnistiem, protams, tas nevar būt vadītājs jautājumu var to?
Old Maijs 4, 2008, 06:27
Donors Group

Es nedomāju tā bija vadītāja jautājumu, jo vienkārši nav iespēju to darīt, ir vadītāja instalējāt ieguva visas ekstras ar to? ar savu ATI jūs varat lejupielādēt vadītājs par to pašu, vai vadītājs ar "katalizatora kontroles centrs", tas varētu būt līdzīgas nvidia.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.