![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Es nevaru paplašināt manu darbvirsmas uz manu otro pārraudzīt mans galvenais desktop PC. Par manu portatīvo datoru, kad es peles labo pogu noklikšķiniet uz darbvirsmas un noklikšķiniet īpašības, atveriet uzstàdïjumus, ir 2 melni laukumi ar numuru 1 un 2 tajās pārstāv klēpjdators LCD un ārējais TFT. Es klikšķiniet uz 2 skaitu, un nodod atzīmējiet lodziņā paplašināt manu darbvirsmu uz šo monitoru. Es nevaru darīt ar manu desktop. Tas tikai uzskata, ka ir par 1 monitors (abi ir plugged in). Ja man tas ar NVIDIA vadības paneļa, tad tā faktiski stiepjas desktop virs 2 (uzdevumjoslas darbojas visā apakšu). Es negribu šo kā tad, kad es maksimizētu logu, tā sāk gan ekrānu - kas nav tas, ko vēlos. Es gribu, lai varētu divas maksimālas logi open - pa vienai katrā ekrānā. Ceru, ka ir jēga un mana karte ir XFX 8600GTS 512MB. Pateicība Tom Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jums ir jābūt iespējai mainīt to, kā jūsu monitoriem ir sakārtoti NVIDIA vadības paneļa, tomēr es esmu pārliecināts, kā tieši kā mana karte ir ATI, bet mans ir iespējas, kā ir duelis uzraudzīt darba, es saku tikai play ap kontroles pannel līdz atrodat to, kas jūsu meklēto.
| |||
| |||
| Quote:
Tās ir jaunākās mašīnistiem, protams, tas nevar būt vadītājs jautājumu var to? |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju tā bija vadītāja jautājumu, jo vienkārši nav iespēju to darīt, ir vadītāja instalējāt ieguva visas ekstras ar to? ar savu ATI jūs varat lejupielādēt vadītājs par to pašu, vai vadītājs ar "katalizatora kontroles centrs", tas varētu būt līdzīgas nvidia. |