rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Rozszerzenie Windows Desktop

Reply

Narzędzia wątku
Old 4. maja 2008, 04:29
Grupa dawcy

Default Rozszerzenie Windows Desktop

Hi guys,

Nie mogę przedłużyć mój pulpit do mojego drugiego monitora na mój główny pulpit komputera. Na moim laptopie, gdy prawy przycisk myszy na pulpicie, a następnie kliknij przycisk Właściwości, przejdź do ustawień, są 2 czarne kwadraty z numerami 1 i 2 w nich reprezentujący laptop LCD i TFT zewnętrznych. I kliknąć na numer 2, i umieścić w polu przedłużyć swój pulpit do tego monitora.

Nie mogę to zrobić na pulpicie. To nie tylko widzi jako 1 monitor (oba są podłączone). Jeśli mogę to zrobić za pomocą panelu sterowania NVIDIA to rzeczywiście rozciąga się na pulpicie w ciągu 2 (zadań uruchamia wszystkie u dołu). Nie chcę tego, jak kiedy zmaksymalizować okno zajmuje obu ekranach - który nie jest, czego chcę. Chcę, aby móc mieć dwa zmaksymalizowane okna otworzyć - jednej na każdym ekranie.

Nadzieja, że ma sens i jest moja karta XFX 8600GTS 512MB.

Dzięki

Tomek

My System: #

Procesor (y):
Intel Q6600
Płyta główna:
MSI P6N SLI V2
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Karta graficzna (y):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Karta dźwiękowa:
Zintegrowana 8 kanałowy
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Bezprzewodowe
Monitor (y):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (-y):
Windows XP Professional z dodatkiem SP3
Old 4. maja 2008, 05:18
Grupa dawcy

Myślę, że powinieneś być w stanie zmienić, jak monitory są ustawione w panelu sterowania nvidia, jednak jestem pewien, w jaki sposób w mojej karty ATI, ale w kopalni istnieją sposoby mają pojedynku monitorowania pracy, mówię po prostu grać okolice w kontroli pannel aż znajdziesz jakie szukasz.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 4. maja 2008, 05:53
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by thingie2 View Post
Myślę, że powinieneś być w stanie zmienić, jak monitory są ustawione w panelu sterowania nvidia, jednak jestem pewien, w jaki sposób w mojej karty ATI, ale w kopalni istnieją sposoby mają pojedynku monitorowania pracy, mówię po prostu grać okolice w kontroli pannel aż znajdziesz jakie szukasz.
Mam polować rundy tyle i opcje są tylko jednym, klonu lub poziomej span (za pomocą obu monitorach jako 1 wyświetlacz i rozciąga je na obu których nie chcę).

Są to najnowsze sterowniki tak na pewno nie może być kierowca może go wydać?
Old 4. maja 2008, 06:27
Grupa dawcy

I nie myśli, że to był kierowca problem, ponieważ po prostu nie jest możliwe do zrobienia, że kierowca ma zainstalowano dostał wszystkich dodatków z nim? z moim ATI można pobrać kierowcy na jego własne lub kierowcy z "katalizatora centrum sterowania" może być podobna do nvidia.
Reply

Register

Zakładki