Rozszerzenie Windows Desktop Hi guys,
Nie mogę przedłużyć mój pulpit do mojego drugiego monitora na mój główny pulpit komputera. Na moim laptopie, gdy prawy przycisk myszy na pulpicie, a następnie kliknij przycisk Właściwości, przejdź do ustawień, są 2 czarne kwadraty z numerami 1 i 2 w nich reprezentujący laptop LCD i TFT zewnętrznych. I kliknąć na numer 2, i umieścić w polu przedłużyć swój pulpit do tego monitora.
Nie mogę to zrobić na pulpicie. To nie tylko widzi jako 1 monitor (oba są podłączone). Jeśli mogę to zrobić za pomocą panelu sterowania NVIDIA to rzeczywiście rozciąga się na pulpicie w ciągu 2 (zadań uruchamia wszystkie u dołu). Nie chcę tego, jak kiedy zmaksymalizować okno zajmuje obu ekranach - który nie jest, czego chcę. Chcę, aby móc mieć dwa zmaksymalizowane okna otworzyć - jednej na każdym ekranie.
Nadzieja, że ma sens i jest moja karta XFX 8600GTS 512MB.
Dzięki
Tomek
My System: # Procesor (y): Intel Q6600 | Płyta główna: MSI P6N SLI V2 | Pamięć RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Karta graficzna (y): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Karta dźwiękowa: Zintegrowana 8 kanałowy | Hard Drive (s): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Optical Drive (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Chłodzenie: Zasób | Sieć / Internet: Bezprzewodowe | Monitor (y): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | Operating System (-y): Windows XP Professional z dodatkiem SP3 | |