mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Extinderea Window Desktop

Reply

Thread Tools
Old 4 mai 2008, 04:29
Grupul de donator

Default Extinderea Window Desktop

Salut baieti,

Nu pot să-mi extinde spaţiul de lucru la cea de-a doua mea de pe monitorul principal desktop PC. Pe laptop-ul meu, când am click dreapta pe desktop şi faceţi clic pe Properties, du-te la setări, există 2 negru patrate cu numerele 1 şi 2 din ele reprezentând laptop LCD TFT şi externe. Nu faceţi clic pe numărul 2, şi a pus un tic în caseta mea extinde spaţiul de lucru la acest monitor.

Eu nu pot face acest lucru pe desktop. Se vede nu numai ca fiind 1 monitor (ambele sunt conectat la priză). Dacă aş face-o, prin intermediul nvidia pe panoul de control, atunci ea se întinde de fapt pe desktop peste 2 (de activităţi rulează peste tot în partea de jos). Nu vreau ca acest lucru atunci când am maximiza o fereastră ocupă ambele ecrane - care nu este ceea ce vreau. Vreau să poată să se maxim două ferestre deschise - una pe fiecare ecran.

Sper ca are sens şi cartea mea de vizită este XFX 8600GTS 512MB.

Mulţumesc

Tom

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 4 mai 2008, 05:18
Grupul de donator

Cred că ar trebui să aibă posibilitatea de a schimba modul de monitoare sunt aranjate în nvidia pe panoul de control, cu toate acestea eu sunt sigur ca-mi exact cum carte este un ATI, dar pe a mea, există opţiuni cu privire la modul de a se duela monitor de lucru, am spus doar juca în jur de control pannel pana gasesti ceea ce vă caută.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 4 mai 2008, 05:53
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Cred că ar trebui să aibă posibilitatea de a schimba modul de monitoare sunt aranjate în nvidia pe panoul de control, cu toate acestea eu sunt sigur ca-mi exact cum carte este un ATI, dar pe a mea, există opţiuni cu privire la modul de a se duela monitor de lucru, am spus doar juca în jur de control pannel pana gasesti ceea ce vă caută.
Am dus-vânate atât de mult şi numai opţiuni sunt singur, copiate, sau orizontală span (folosind ambele monitoare de 1 afişare şi se întinde peste el atât pe care nu vreau).

Ele sunt cele mai recente drivere atât de sigur nu se poate elibera un conducător auto poate?
Old 4 mai 2008, 06:27
Grupul de donator

Aş nu cred că a fost un conducător auto problemă, nu doar ca nu este o opţiune de a face acest lucru, a conducătorului auto te-ai instalat toate extras cu ea? cu meu ATI puteţi descărca de pe conducătorul auto este propriu, sau de conducător auto cu "catalizator de control center" s-ar putea să fie similare pentru nvidia.
Reply

Register

Marcaje