menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Rozšíriť Desktop Window

Reply

Thread Tools
Old 4. mája 2008, 04:29
Darcu Skupina

Default Rozšíriť Desktop Window

Ahoj kluci,

Nemožno rozšíriť plochu na môj môj druhý monitor na mojom hlavnom PC. Na mojom notebooku, keď som kliknite pravým tlačidlom na pracovnú plochu a kliknite na tlačidlo Vlastnosti, prejdite do nastavenia, tam sú 2 čierne štvorca s číslami 1 a 2 v nich zastupujú notebooku a externý LCD TFT. I kliknite na číslo 2, a dal začiarknite políčko v predĺžení môjho desktopu na tento monitor.

Nemůžu to na mojom počítači. Je len vidí tam za 1 monitor (ako sa pripojiť). Ak som to cez nvidia ovládacom paneli, potom skutočne úsekov na ploche cez 2 (hlavnom paneli beží po celej dole). Nechcem, aby ma to ako keď som maximalizovať okno trvá do oboch obrazovkách - čo nie je to, čo chcem. Chcem, aby mohli mať dva maximalizovaným otvorených okien - po jednom na každej obrazovke.

Dúfam, že to dáva zmysel a moje karta je XFX 8600GTS 512mb

Vďaka

Tom

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 4. mája 2008, 05:18
Darcu Skupina

Myslím, že by ste mali byť schopní zmeniť, ako sa vaše monitory sú usporiadané v nVidia ovládacom paneli, ale já jsem si nie ste istí, ako presne ako moja karta je ATI, ale na môj existujú možnosti, ako sa majú duel sledovať prácu, hovorím len hrať približne v kontrolnej pannel Do nájdete to, čo vaše hľadáte.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 4. mája 2008, 05:53
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Myslím, že by ste mali byť schopní zmeniť, ako sa vaše monitory sú usporiadané v nVidia ovládacom paneli, ale já jsem si nie ste istí, ako presne ako moja karta je ATI, ale na môj existujú možnosti, ako sa majú duel sledovať prácu, hovorím len hrať približne v kontrolnej pannel Do nájdete to, čo vaše hľadáte.
Mám lovenými kole toľko a jedinou možnosťou je jediný klon, alebo horizontálne span (pomocou oboch monitorov za 1 displej a rozkladajúce sa medzi týmito dvoma, ktoré nechcem).

Jedná sa o najnovšie ovládače tak to určite nemôže byť rušňovodič môže vydať?
Old 4. mája 2008, 06:27
Darcu Skupina

Já si myslím, že by nebol vodič bol problém, pretože jednoducho nie je možné robiť, aby sa vodič dostal ste nainštalovali všetky doplnky s ním? s mojou ATI si môžete stiahnuť ovládače na nej vlastné, alebo vodič s "katalyzátorom kontrolné centrum" by mohol byť podobný ako u nvidia.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.