мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Продужите Десктоп Уиндоу

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. мај 2008, 04:29
Донаторска Група

Default Продужите Десктоп Уиндоу

Бок момачки,

Не могу продужити свој десктоп на други монитор на моје моје главно десктоп рачунар. На мој лаптоп кад сам десни клик на десктопу и кликните својства, идите на сеттингс, постоје 2 црно трговима са бројевима 1 и 2 у њима заступају лаптоп и спољни ЛЦД ТФТ. И кликните на број 2, и стави квачица на оквир продужити свој десктоп на овај монитор.

Не могу то учинити на својој радној површини. Она види само тамо као 1 монитор (оба су прикључени на струју). Ако сам то учинити путем НВИДИА цонтрол панел онда заправо протеже десктоп преко 2 (програмској траци тече широм дну). Не желим да ово као кад сам максимизирати прозор га узима обе екрани - који није оно што ја желим. Желим бити у могућности да имају две отворене прозоре максимизед - један на сваком екрану.

Надам се да има смисла и моја картица је КСФКС 8600ГТС 512МБ.

Хвала

Том

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 4. мај 2008, 05:18
Донаторска Група

Мислим да би требало да буде у могућности за променити начин вашег монитора су распоређени у НВИДИА цонтрол панел, па ипак сам ја сигурни како тачно као мој картица је АТИ али на моје постоје опције о томе како су двобој монитор ради, кажем само играју око контроле у паннел док не пронађете оно што ваш тражите.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 4. мај 2008, 05:53
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Мислим да би требало да буде у могућности за променити начин вашег монитора су распоређени у НВИДИА цонтрол панел, па ипак сам ја сигурни како тачно као мој картица је АТИ али на моје постоје опције о томе како су двобој монитор ради, кажем само играју око контроле у паннел док не пронађете оно што ваш тражите.
Ја сам ловио округли толико и једина опција су једнокреветне, клон, или хоризонтални спан (помоћу оба монитора као 1 екран и стрецхинг га преко оба који ја не желим).

Они су најновије дривер па сигурно не може бити возач питање може ли?
Old 4. мај 2008, 06:27
Донаторска Група

Не бих мислити да је возач проблем, јер једноставно није опција за то, је ли инсталиран управљачки програм је добио све додатке са њом? са мојим АТИ можете преузети управљачки програм на њему сопствена, или возач са "катализатор центар" би то могло бити слично за НВИДИА.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ће желите овај прозор у соби? редден137 Офф Топиц Дисцуссион 7 2 фебруар 2009 16:24
Мсн прозор тинкербелл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 8 фебруар 2008 07:04
Уиндоус КСП Про УХАТСУП Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 27 јануар 2008 09:03
Нови прозор проблеми самтиалоу Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 21 децембар 2007 19:52
Уиндоус Десктоп наспрам Гоогле Десктоп оззие Уопштено Софтуаре Цхат 2 9 новембар 2007 12:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц