![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки,
Не могу продужити свој десктоп на други монитор на моје моје главно десктоп рачунар. На мој лаптоп кад сам десни клик на десктопу и кликните својства, идите на сеттингс, постоје 2 црно трговима са бројевима 1 и 2 у њима заступају лаптоп и спољни ЛЦД ТФТ. И кликните на број 2, и стави квачица на оквир продужити свој десктоп на овај монитор. Не могу то учинити на својој радној површини. Она види само тамо као 1 монитор (оба су прикључени на струју). Ако сам то учинити путем НВИДИА цонтрол панел онда заправо протеже десктоп преко 2 (програмској траци тече широм дну). Не желим да ово као кад сам максимизирати прозор га узима обе екрани - који није оно што ја желим. Желим бити у могућности да имају две отворене прозоре максимизед - један на сваком екрану. Надам се да има смисла и моја картица је КСФКС 8600ГТС 512МБ. Хвала Том Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да би требало да буде у могућности за променити начин вашег монитора су распоређени у НВИДИА цонтрол панел, па ипак сам ја сигурни како тачно као мој картица је АТИ али на моје постоје опције о томе како су двобој монитор ради, кажем само играју око контроле у паннел док не пронађете оно што ваш тражите.
| |||
| |||
| Куоте:
Они су најновије дривер па сигурно не може бити возач питање може ли? |
|
| |||
| |||
| Не бих мислити да је возач проблем, јер једноставно није опција за то, је ли инсталиран управљачки програм је добио све додатке са њом? са мојим АТИ можете преузети управљачки програм на њему сопствена, или возач са "катализатор центар" би то могло бити слично за НВИДИА. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ће желите овај прозор у соби? | редден137 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 2 фебруар 2009 16:24 |
| Мсн прозор | тинкербелл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 8 фебруар 2008 07:04 |
| Уиндоус КСП Про | УХАТСУП | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 јануар 2008 09:03 |
| Нови прозор проблеми | самтиалоу | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 21 децембар 2007 19:52 |
| Уиндоус Десктоп наспрам Гоогле Десктоп | оззие | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 9 новембар 2007 12:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |