az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Genişlet Pencere Masaüstü

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 04:29 4.
Bağış Grubu

Default Genişlet Pencere Masaüstü

Merhaba çocuklar,

Ben ikinci izlemek için benim ana masaüstü bilgisayarda masaüstü artıramıyoruz. Benim dizüstü bilgisayar, masaüstü tıklayın özelliklerinde ben sağ tıklayıp, ayarlar gidin, there sayıları 1 ve 2 onları bir dizüstü bilgisayar LCD temsil eden ve harici TFT 2 siyah kareler vardır. 2 benim tıklatın ve kutuya bu monitör için masaüstü uzatmak kaşla koy.

Benim masaüstü bu yapamaz. Sadece orada 1 monitör olarak (in) takılı de görüyor. Eğer NVIDIA kontrol paneli ile daha sonra aslında 2 üzerinden masaüstü uzanıyor bunu (görev çubuğu altındaki çapında) tüm çalışır. Gibi ben de ekran - bu ne istiyorsun değil sürer bir pencere maksimize bu istemiyorum. İki maksimum pencere açmak için - her biri bir ekranda edebilmek istiyorum.

Umut ve mantıklı benim kartı XFX 8600GTS 512MB olduğunu.

Teşekkürler

Tom

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old Mayıs 2008, 05:18 4.
Bağış Grubu

Sana nasıl izler NVIDIA kontrol paneli düzenlenmiştir değiştirmek için, ancak ben tam olarak emin pm nasıl olarak kartı ATI ama üzerinde mayın var nasıl düello için ilgili seçenekler gerekir çalışma monitör düşünüyorum, ben sadece oynamak demek etrafında dek kontrol pannel olarak aradıklarını bulmak.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old Mayıs 2008, 05:53 4.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Sana nasıl izler NVIDIA kontrol paneli düzenlenmiştir değiştirmek için, ancak ben tam olarak emin pm nasıl olarak kartı ATI ama üzerinde mayın var nasıl düello için ilgili seçenekler gerekir çalışma monitör düşünüyorum, ben sadece oynamak demek etrafında dek kontrol pannel olarak aradıklarını bulmak.
Ben, çoğaltma, tek veya yatay aralığı (1 ekranı her iki monitör kullanıyorsanız turu kadar çok ve tek seçenekleri avlanabilmektedir ve üzerinden uzanan iki which I don't want).

Bunu kesinlikle bir sürücü sorunu olamaz en son sürücüleri istisna oluşturmaktadır olabilir mi?
Old Mayıs 2008, 06:27 4.
Bağış Grubu

Burada sadece, onu tüm ekstraları var yüklü sürücü bir seçenek yapmak değil ben bir sürücü sorunu olduğunu düşünüyoruz ki? benim ATI ile bu veya NVIDIA için benzer olabilir ve "katalizör kontrol merkezi" ile sürücü kendi üzerine sürücü indirebilirsiniz.
Reply

Register

Bookmarks