![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar,
Ben ikinci izlemek için benim ana masaüstü bilgisayarda masaüstü artıramıyoruz. Benim dizüstü bilgisayar, masaüstü tıklayın özelliklerinde ben sağ tıklayıp, ayarlar gidin, there sayıları 1 ve 2 onları bir dizüstü bilgisayar LCD temsil eden ve harici TFT 2 siyah kareler vardır. 2 benim tıklatın ve kutuya bu monitör için masaüstü uzatmak kaşla koy. Benim masaüstü bu yapamaz. Sadece orada 1 monitör olarak (in) takılı de görüyor. Eğer NVIDIA kontrol paneli ile daha sonra aslında 2 üzerinden masaüstü uzanıyor bunu (görev çubuğu altındaki çapında) tüm çalışır. Gibi ben de ekran - bu ne istiyorsun değil sürer bir pencere maksimize bu istemiyorum. İki maksimum pencere açmak için - her biri bir ekranda edebilmek istiyorum. Umut ve mantıklı benim kartı XFX 8600GTS 512MB olduğunu. Teşekkürler Tom Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana nasıl izler NVIDIA kontrol paneli düzenlenmiştir değiştirmek için, ancak ben tam olarak emin pm nasıl olarak kartı ATI ama üzerinde mayın var nasıl düello için ilgili seçenekler gerekir çalışma monitör düşünüyorum, ben sadece oynamak demek etrafında dek kontrol pannel olarak aradıklarını bulmak.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bunu kesinlikle bir sürücü sorunu olamaz en son sürücüleri istisna oluşturmaktadır olabilir mi? |
|
| |||
| |||
| Burada sadece, onu tüm ekstraları var yüklü sürücü bir seçenek yapmak değil ben bir sürücü sorunu olduğunu düşünüyoruz ki? benim ATI ile bu veya NVIDIA için benzer olabilir ve "katalizör kontrol merkezi" ile sürücü kendi üzerine sürücü indirebilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |