менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Розширення вікно робочого столу

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 2008 Травень, 04:29
Донор групи

Default Розширення вікно робочого столу

Привіт хлопці,

Я не можу висловити мого робочого столу на другий монітор на моїх основних настільних ПК. На моєму ноутбуку, коли я клацніть правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть пункт Властивості, перейдіть в налаштування, є 2 чорні квадрати з цифрами 1 і 2 в їх представляють ноутбуків і РК зовнішній TFT. Я натискаю на номер 2, і поставити галочку в поле продовжити мій робочий стіл на цей монітор.

Я не можу робити це на моєму робочому столі. Він бачить тільки там як 1 монітор (обидва підключені). Якщо б я це зробити за допомогою панелі керування NVIDIA то він фактично простягається на робочому столі за 2 (на панелі завдань виконується по всьому внизу). Я не хочу цього, коли я максимально вікно, воно займає обидва екрани - яка є не те, що я хочу. Я хочу мати можливість двом максимально відкритими вікнами - по одному на кожному екрані.

Надії, що має сенс і моєї карти XFX 8600GTS 512MB.

Спасибо

Тома

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 4 2008 Травень, 05:18
Донор групи

Я думаю, ви повинні бути в змозі змінити те, як монітори розташовані на панелі керування NVIDIA, проте я впевнений точно, як в якості мого карти ATI, але на моїй існують варіанти, що дозволяють мати дуелі моніторингу робітників, я кажу просто грати навколо у контрольній панеллю, поки не знайшли те, що ваш шукає.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 4 2008 Травень, 05:53
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Я думаю, ви повинні бути в змозі змінити те, як монітори розташовані на панелі керування NVIDIA, проте я впевнений точно, як в якості мого карти ATI, але на моїй існують варіанти, що дозволяють мати дуелі моніторингу робітників, я кажу просто грати навколо у контрольній панеллю, поки не знайшли те, що ваш шукає.
Я полював круглого так і тільки одного варіанту, клон, або горизонтальний проміжок часу (з використанням як спостерігачів, як 1 дисплеєм і натягу в обох які я не хочу).

Вони є самими останніми драйверами Воістину, він не може бути водієм питання може це?
Old 4 травня 2008, 06:27
Донор групи

Я не думаю, що це був водієм питання, а є тільки це не варіант для цього, має драйвера ви встановили отримали всі додатки з ним? з моєю ATI можна скачати драйвера на його власну, або водій з "Catalyst Control Center" він може бути однакова для NVIDIA.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Хотіли б ви це вікно в кімнаті?? redden137 Off Topic Discussion 7 2 лютого 2009 16:24
Msn вікно Tinkerbell Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 8 лютого 2008 07:04
Window XP Pro WhatsUp Операційні системи Windows 5 27 січня 2008 09:03
Нові проблеми вікно samtialou Веб-браузери & FTP-клієнти 1 21 грудня 2007 19:52
Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop Ozzie General Software чат 2 9 листопада 2007 12:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.