Розширення вікно робочого столу Привіт хлопці,
Я не можу висловити мого робочого столу на другий монітор на моїх основних настільних ПК. На моєму ноутбуку, коли я клацніть правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть пункт Властивості, перейдіть в налаштування, є 2 чорні квадрати з цифрами 1 і 2 в їх представляють ноутбуків і РК зовнішній TFT. Я натискаю на номер 2, і поставити галочку в поле продовжити мій робочий стіл на цей монітор.
Я не можу робити це на моєму робочому столі. Він бачить тільки там як 1 монітор (обидва підключені). Якщо б я це зробити за допомогою панелі керування NVIDIA то він фактично простягається на робочому столі за 2 (на панелі завдань виконується по всьому внизу). Я не хочу цього, коли я максимально вікно, воно займає обидва екрани - яка є не те, що я хочу. Я хочу мати можливість двом максимально відкритими вікнами - по одному на кожному екрані.
Надії, що має сенс і моєї карти XFX 8600GTS 512MB.
Спасибо
Тома
Моя система: # Процесор (и): Intel Q6600 | Материнська плата: MSI P6N SLI V2 | ОЗУ: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Графічна карта (и): XFX NVIDIA 8600GTS 512MB | Звукова карта: Вбудований 8-канальний | Жорсткий диск (и): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Оптичний привід (и): LG Lightscribe | Діло / PSU: Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W | Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: Безпровідні | Монітор (и): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Операційна система (и): Windows XP Professional SP3 | |