![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте =] съм около четат във форума за двойна монитори и аз се чудех, ако му е възможно да се, че с две отделни графични карти в същия компютър? ако не е колко евтини са картите с два изхода? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts персонален компютър, няма да позволи на два часа GFX картите, ще бъде евтино и по-лесно да се получи двойна мощност карта, да видят онлайн, те не са скъпи, ако не искате да играете най-новите игри. Ако го направите, небето е границата.
| |||
| |||
| OK, благодаря ти, какво ще се случи, ако аз се опитах да се използват два графични карти? ще го удар или нещо такова? haha |
|
| |||
| |||
| Тя ще бъде трудно да се опита 2, ако те няма да стане. |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря ти, аз ще го проверяват за утре сутринта, отколкото ви за вашата помощ досега:) |
|
| |||
| |||
| Ако след теб дънната платка Марка / модел или компютър марка / модел мога да кажа със сигурност. |
|
| |||
| |||
| Две неща, за да се вземе под внимание при вземането на решение относно двойното монитори и графични карти са VGA (Видео графика Array) Или DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI е по-добро от двете, но и най-скъпо е повечето случаи. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв и kanoakavirus Аз работя с много DVI по време на работа и той наистина да изглеждат по-добре моята карта е с VGA и S-Video изход и за търсене в Ebay за S-Video VGA кабел и да се намери някои би тези кабелни направите трик? или не е ли разумно да ги използвате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност, Дейв е малко наред. Ако не сте твърде много на представление човек, можете да използвате няколко графични карти - повечето дънни платки имат само един PCI Express слот, но на няколко PCI слотове, в които графични карти може да се инсталира. Те са склонни да бъдат по-големи и няма да бъде всяко добро за ускоряване Apps, но обикновено могат да инсталирате доста малко (до 4 в някои дънни платки и се приема че няма други PCI устройства). Можете също така да инсталирате повече от една графична карта, ако дънната ви има повече от един PCI Express слот. Вие няма да получите допълнителни резултати на други карта (ще ви е необходим SLI мост или Crossfire да правят това), но вие ще можете да го използвате за дисплеи. Crossfire поддържа мулти-монитор, така два часа ATI карти с два DVI изходи в Crossfire технически може да направи 4 мониторите, но двама NVidia карти в SLI може да направи само две. Имайте предвид обаче, че докато XP позволява различни драйвери за различни графични карти, Vista не го прави. Така че можете да искате да спрете вашата борда графики или настояща графична карта, ако вие направите това, ако сте вървят Vista и не са за игри: ако сте на игрите, само с един PCI слот изразя, и са на Vista, ще било Трябва да отида XP или да получите нещо като Triplehead2Go (което е относително скъпо).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ааа, аз за съжаление имам изглед, но това е доста полезна информация, благодаря ти! Така ще е-видео към VGA работа? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови Desktop | Kiehugh | Общи Хардуер Чат | 1 | 16-ти ноември, 2009 година 10:00 |
| Имате нов десктоп | robina80 | Общи Хардуер Чат | 19 | 11 Окт 2008 12:52 |
| Помощ Desktop? | Session26 | Windows операционни системи | 3 | 30 ноември 2007 05:53 |
| Desktop | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 4 | 12 ноември 2007 09:28 |
| Desktop Window срещу Google Desktop | ozzie | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 ноември 2007 12:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |