μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Η επέκταση μου Desktop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 06:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας =] Έχω διαβάσει γύρω στα forums σχετικά με διπλές οθόνες
και Αναρωτιόμουν αν το ότι είναι δυνατόν να με δύο διαφορετικές κάρτες γραφικών στο ίδιο PC?

αν δεν είναι πόσο φθηνή κάρτες με δύο εξόδους;

ευχαριστώ
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 06:53
Διαχειριστής Ομάδα

Mosts PC δεν θα επιτρέπει την τοποθέτηση δύο GFX κάρτες, θα είναι φθηνότερη και ευκολότερη για να πάρετε μια κάρτα διπλής εξόδου, ρίξτε μια ματιά σε απευθείας σύνδεση, δεν είναι ακριβές, αν δεν θέλετε να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια. Αν το κάνεις, ο ουρανός είναι το όριο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 06:56
Νέο Μέλος Ομάδα

ok ευχαριστώ, τι θα συνέβαινε αν προσπάθησα να χρησιμοποιούν δύο κάρτες γραφικών;
θα ήταν πλήγμα ή κάτι άλλο; haha
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 06:58
Διαχειριστής Ομάδα

Θα ήταν δύσκολο να προσπαθήσω 2 και αν δεν ταιριάζει.
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 07:14
Νέο Μέλος Ομάδα

εντάξει σας ευχαριστώ, Θα το ελέγξουμε αύριο το πρωί, από ό, τι μπορείτε για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα:)
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 07:48
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν μετά τη μητρική πλακέτα σας κάνουν / μοντέλο υπολογιστή ή μάρκα / μοντέλο μπορώ να σας πω με σιγουριά.
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 18:19
Ομάδα Δωρητών

Δύο πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων σχετικά με διπλές οθόνες και μια κάρτα γραφικών είναι VGA (Video Graphics Array) Ή DVI (Digital Visual Interface).

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

DVI είναι η καλύτερη από τις δύο, αλλά και το πιο ακριβό είναι περισσότερες περιπτώσεις.
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 18:53
Νέο Μέλος Ομάδα

dave χάρη και kanoakavirus
Δουλεύω με πολύ DVI στην εργασία και πραγματικά φαίνεται καλύτερα

την κάρτα μου έχει μια vga και s-video έξοδο
i έψαξε για ebay για ένα S-video καλώδιο VGA και να βρεθεί κάποια
καλώδιο αυτές θα κάνει το κόλπο; ή δεν είναι σοφό να τα χρησιμοποιούν;
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 00:21
Ομάδα Δωρητών

Στην πραγματικότητα, ο Dave της λίγο λάθος εδώ. Αν δεν είστε πάρα πολύ από τις επιδόσεις τύπος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες κάρτες γραφικών - οι περισσότερες μητρικές πλακέτες έχουν μόνο ένα slot PCI Express, PCI slots, αλλά αρκετές κάρτες γραφικών με τον οποίο μπορεί να εγκατασταθεί. Έχουν την τάση να είναι μεγάλα και δεν θα είναι καλό για την επιτάχυνση εφαρμογές, αλλά συνήθως μπορείτε να εγκαταστήσετε αρκετά (έως 4, σε ορισμένες μητρικές πλακέτες και υποθέτοντας ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές PCI).

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε περισσότερες από μια κάρτα γραφικών, αν σας μητρική πλακέτα έχει περισσότερες από μία PCI Express slot. Εσείς δεν θα φέρει οποιαδήποτε επιπλέον απόδοση των άλλων κάρτα (θα χρειαστείτε ένα SLI Crossfire γέφυρα ή να το κάνουν), αλλά θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για τις οθόνες. Crossfire υποστηρίζει πολλαπλά παρακολουθεί, μέχρι δύο ATI κάρτες με δύο εξόδους DVI στο Crossfire μπορεί να γίνει τεχνικά 4 μόνιτορ, αλλά δύο κάρτες nVidia σε SLI μπορεί να συμβεί μόνο δύο.

Σημειώστε όμως ότι, ενώ XP επιτρέπει διαφορετικές οδηγούς για διάφορες κάρτες γραφικών, Vista δεν. Έτσι, μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε το ισχύον επί του σκάφους, γραφικών ή κάρτα γραφικών και αν το κάνετε αυτό, αν εκτελείτε Vista και δεν είναι gaming: αν είστε παιγνίων, έχουν μόνο ένα slot PCI εκφράζουν, είναι και για Vista, θα σας είτε πρέπει να πάμε XP ή έχετε κάτι σαν Triplehead2Go (που είναι σχετικά ακριβά).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 19:28
Νέο Μέλος Ομάδα

ahh, i δυστυχώς έχει vista, αλλά ότι είναι πολύ χρήσιμες πληροφορίες ευχαριστώ! έτσι θα s-video σε vga εργασία;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.