manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Šireći moj Desktop

Reply

Thread Tools
Old 4. prosinca 2008, 06:51
Novi član grupe

Hello =] I've read oko na forume o dual monitori
i bio sam zadivljen ako je moguće da se sa dva odvojena grafička kartica u isti PC?

ako ne kako su jeftine kartice sa dva izlaza?

hvala
Old 4. prosinca 2008, 06:53
Administrator Group

PC Mosts neće dopustiti dva GFX karticama, da bi bilo jeftinije i lakše dobiti dual output card, imaju pogled na mreži, nisu skupi, ako se ne želite igrati najnovije igre. Ako to učinite, nebo je granica.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. prosinca 2008, 06:56
Novi član grupe

ok hvala ti, što će se dogoditi ako ja pokušao to koristiti dva grafička kartica?
bi ga puhati ili ništa? haha
Old 4. prosinca 2008, 06:58
Administrator Group

Bilo bi teško pokušati 2 ako se ne stane.
Old 4. prosinca 2008, 07:14
Novi član grupe

u redu hvala ti, ja ću to provjeriti sutra ujutro, nego vam za vaša pomoć tako daleko:)
Old 4. prosinca 2008, 07:48
Administrator Group

Ako vam post čine matična ploča / model ili PC brand / model ti ja mogu reći za sigurno.
Old 4. prosinca 2008, 18:19
Donatorska Grupa

Dvije stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja o dual monitore i grafičke kartice VGA (Videografički sklop) Ili DVI (Digital Visual Interface).

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

DVI je bolji od ta dva, ali i najskuplji je većini slučajeva.
Old 4. prosinca 2008, 18:53
Novi član grupe

hvala Dave i kanoakavirus
ja radim s puno DVI na poslu i stvarno ne izgledaju bolje

moja kartica ima VGA i S-Video output
Ja pronicali na ebay za S-video na VGA kabel i nađe neki
bi one kabel učiniti trik? ili ga je ne koristiti ih mudri?
Old 5. prosinca 2008, 00:21
Donatorska Grupa

Zapravo, Dave je malo krivo ovdje. Ako niste previše izvedbe Gvido, možete koristiti nekoliko grafičke kartice - Matične ploče većina ima samo jedan PCI Express utor, ali nekoliko PCI utore grafičke kartice u kojem se mogu instalirati. Oni imaju tendenciju da se stariji i neće biti bilo dobro za ubrzavanje apps, ali možete instalirati obicno dosta (do 4 u nekim matičnim pločama i pretpostavljiv nikakvih drugih PCI uređaja).

Možete također instalirati više od jednog grafičkom karticom ako vaša matična ploča ima više od jednog PCI Express utor. Nećete dobiti dodatne izvedbe ostalih karticu (morate imati SLI most ili unakrsna vatra to učiniti), ali moći ćete ga koristiti za prikazati. Unakrsna vatra podržava više monitora, tako da dvije ATI kartice s dva DVI izlaza u unakrsna vatra može tehnički do 4 monitora, ali dvije nVidia kartice u SLI može učiniti samo dva.

Imajte na umu da iako dok XP omogućava različite drivere za različite grafičke kartice, Vista ne. Dakle, Vi svibanj ištanje to onesposobiti vaš onboard grafika ili trenutnom grafičkom karticom, ako to učinite, ako ste trčanje Vidik i nisu igre: Ako gaming, samo ima jedan PCI Express utora, te su na Vidik, youll 'ili moram ići XP ili dobiti nešto kao Triplehead2Go (koja je relativno skupo).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. prosinca 2008, 19:28
Novi član grupe

ahh, ja imati vidik na žalost, ali da je dosta korisnih informacija Hvala! Tako će s-video u VGA rad?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.