![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello =] Olvastam körül a fórumokon mintegy kettős monitorok És azon gondolkoztam, ha annak lehet, hogy két különálló grafikus kártya azonos PC? ha nem, milyen olcsó a kártyák két kimenet? köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts PC nem teszi lehetővé a két Gfx kártyák, ez olcsóbb és könnyebb, hogy a kettős kimeneti kártya, egy online látod, nem drága, ha nem akar játszani a legújabb játékokat. Ha van, az ég a határ.
| |||
| |||
| OK, köszönöm, hogy mi történne, ha próbáltam a két grafikus kártyát? csapás lenne, vagy ilyesmi? haha |
|
| |||
| |||
| Nehéz lenne try 2 ha nem alkalmas. |
|
| |||
| |||
| Rendben, köszönöm, majd ellenőrizze, hogy holnap reggel, mint a segítséget eddig:) |
|
| |||
| |||
| Ha Ön utólagos alaplap márka / modell vagy PC márka / modell el lehet mondani, az biztos. |
|
| |||
| |||
| Két dolgot kell figyelembe venni, amikor arról döntenek, kettős monitor és a grafikus kártya VGA (Video Graphics Array), Vagy DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI a jobb a kettő, de a legdrágább a legtöbb esetben. |
|
| |||
| |||
| Dave és köszönet kanoakavirus Én egy csomó dvi munka, és tényleg úgy tűnik, a jobb Saját kártya a VGA és S-Video kimenet I searched on eBay egy S-videó és a VGA kábel talált hogy ezeket a kábel nem a trükk? vagy ez nem bölcs használni őket? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valójában, Dave, egy kicsit rossz itt. Ha nem túl nagy a teljesítménye a fickó, használhatja több grafikus kártyák - a legtöbb alaplap már csak egy PCI Express slot, de több PCI slots, amelynek grafikus kártyákat lehet telepíteni. Általában az idősebb és nem is lesz olyan jó a gyorsuló apps, de általában telepíteni meglehetősen kevés (4 egyes alaplapok és feltételezve, hogy nincs más PCI eszköz.) Azt is telepíti több mint egy grafikus kártya, ha az alaplap több mint egy PCI Express slot. Ugye, nem kapok semmilyen extra teljesítmény a többi kártya (szükség lesz egy SLI vagy Crossfire híd erre), de akkor veheti igénybe, a kijelzők. Crossfire támogatja a több monitor, így a két ATI kártyák két DVI kimenet a Crossfire műszakilag do 4 monitorok, de két nVidia kártyák SLI csak nem kettő. Megjegyzés: bár lehetővé teszi, hogy míg az XP különböző okai a különböző grafikus kártyák, Vista nem. Szóval lehet, hogy letiltja a beépített grafikus vagy jelenlegi grafikus kártya, ha ezt, ha te vagy Vista fut, és nem szerencsejáték: Ha a játékok csak egy PCI Express slot, és a Vista, akkor sem eljutniuk XP vagy valamit, mint egy Triplehead2Go (ami viszonylag drága).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ahh, én sajnos van kilátás, de ez nagyon hasznos információkat köszönöm! így lesz az S-video vga munkát? |