![]() |
|
| |||
| |||
| שלום =] קראתי ברחבי הפורומים על אודות כפולה מפקחת ואני תוהה אם היה אפשר את זה עם שני כרטיסי מסך נפרדים, באותו מחשב? אם לא איך הם זולים עם שני כרטיסי פלטי? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts המחשב לא תאפשר GFX שני כרטיסים, זה יהיה זול יותר או קל יותר לקבל פלט כרטיס זוגי, יש לראות באינטרנט, הם לא יקר, אם אתה לא רוצה לשחק את המשחקים העדכניים. אם כן, את השמים את המגבלה.
| |||
| |||
| בסדר תודה, מה יקרה אם ניסיתי להשתמש בשני כרטיסי מסך? היה מכה אותה או משהו? haha |
|
| |||
| |||
| זה יהיה קשה לנסות 2 אם הם לא בכושר. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, אני מתכוון לבדוק את זה מחר בבוקר, מאשר לך על העזרה שלך עד כה:) |
|
| |||
| |||
| אם לפרסם את לוח האם להפוך / או דגם מחשב המותג / מודל אני יכול לספר לך על בטוח. |
|
| |||
| |||
| שני דברים לקחת בחשבון כאשר מחליטים על הכפול מפקחת וכן כרטיס המסך הם VGA (מערך גרפיקה ווידאו) או DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI הוא טוב יותר של שתי אבל גם הכי יקר זה ברוב המקרים. |
|
| |||
| |||
| תודה דייב ו kanoakavirus אני עובד עם הרבה DVI בעבודה והוא באמת עושה נראה יותר טוב הכרטיס שלי יש VGA ו S-video output אני מחפש eBay עבור S-Video כדי כבל VGA ומצאתי כמה היו אלה כבל לעשות את העבודה? או שזה לא חכם להשתמש בהם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למעשה, דייב קצת לא בסדר כאן. אם אתה לא יותר מדי ביצועים של בחור, אתה יכול להשתמש במספר כרטיסי מסך - רוב motherboards יש רק אחד PCI Express משבצת, אך כמה משבצות PCI כרטיסי מסך בו ניתן להתקין. הם נוטים להיות ישנים ולא יהיה טוב עבור מאיץ Apps, אך ניתן בדרך כלל להתקין רבים למדי (עד 4 בחלק motherboards ובהנחה לא אחר התקני PCI). אתה יכול גם להתקין את אחד או יותר של כרטיס המסך שלך אם לוח האם יש יותר מאחד PCI Express משבצת. לא תקבל כל תוספת הביצועים של הכרטיס השני (תצטרך לגשר SLI או צולבת כדי לעשות זאת), אך תוכל להשתמש בו עבור מציג. צולבת תומך מרובה לפקח, אז שני כרטיסי ATI עם שני DVI פלטי ב צולבת טכנית יכול לעשות 4 צגים, אבל שני הכרטיסים nvidia SLI יכול לעשות רק שתיים. הערה למרות שבעוד XP מאפשרת שונים נהגים שונים עבור כרטיסי מסך, Vista לא. לכן אולי כדאי להשבית את onboard גרפיקה או כרטיס המסך הנוכחי, אם אתה עושה את זה אם אתה מפעיל Vista ואינם המשחקים: אם אתה משחק, יש רק אחד PCI Express משבצת, והן על Vista, תוכל גם צריך ללכת XP או לקבל משהו כמו Triplehead2Go (שהוא יקר יחסית).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אהה, אני לצערי יש Vista, אבל זה בהחלט מידע מועיל תודה! כך יהיה S וידאו ל-VGA עובד? |