![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello =] Aš perskaičiau apie apie apie dvigubą monitoriai forumai ir man buvo įdomu, jei įmanoma, kad dvi atskiros korteles, tuo pačiu kompiuteriu? jei ne tai, kaip pigūs yra kortelės su dviem rezultatų? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts PC neleis du GFX kortelės, kad būtų pigiau ir paprasčiau gauti dvigubą rezultatų kortelės, turi ieškoti internete, tai nėra brangu, jei nenorite žaisti naujausius žaidimus. Jei tai padarysite, dangus yra riba.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū, kas nutiktų, jei aš bandžiau naudoti dvi vaizdo plokštės? Ar tai smūgis ar ką? cha |
|
| |||
| |||
| Būtų sunku bandyti 2, jei jie nėra tinkami. |
|
| |||
| |||
| Alright Thank you, I'll check it rytoj ryte, kaip jums, jūsų pagalba tiek, kiek:) |
|
| |||
| |||
| Jei po jūsų plokštė markę / modelį arba kompiuterio markę / modelį, galiu pasakyti, tikrai. |
|
| |||
| |||
| Du dalykai atsižvelgti spręsdamas dviejų monitorių ir vaizdo plokštė yra VGA (Video Graphics Array) Arba DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI yra iš dviejų, bet ir pats brangiausias yra geresnis daugeliu atvejų. |
|
| |||
| |||
| Thanks dave ir kanoakavirus Aš dirbu su DVI daug darbo ir ji tikrai atrodo geriau Mano kortelė VGA ir S-video išėjimas Aš ieškojau apie eBay S-Video VGA kabelis ir nustatė tam tikrų tai tas kabelis do triukas? ar tai nėra prasmės juos naudoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesą sakant, Dave truputį neteisingai čia. Jei esate ne per daug veiklos vaikinas, galite naudoti keletą vaizdo plokščių - dauguma pagrindinių plokščių turi tik vieną PCI-Express lizdas, tačiau keletas PCI kurios korteles, gali būti įdiegta. Jie dažniausiai yra vyresnio amžiaus ir nebus jokios pagreitinti Apps geras, bet galima paprastai įdiegti gana nedaug (iki 4 iš kai kurių pagrindinių plokščių ir darant prielaidą, kad jokių kitų įrenginių PCI). Taip pat galite įdiegti daugiau nei viena vaizdo plokštė, jeigu jūsų pagrindinė plokštė turi daugiau nei vieną PCI-Express lizdą. Jūs negausite jokių papildomų vykdymo kita kortele (reikės SLI arba Crossfire bridge to daryti), bet ir galėsite jį naudoti indikatorius. Crossfire palaiko multi-stebėti, kad du ATI kortelės su dviem DVI išėjimai į Crossfire galima techniškai padaryti 4 monitoriai, bet dviejų nVidia SLI korteles galima padaryti tik du. Atkreipkite dėmesį, kad nors nors XP leidžia skirtingų vairuotojų skirtingų grafinių plokščių, "Vista" nėra. Taigi jums gali reikėti išjungti savo laive grafika ar dabartinis grafikos plokštę, jei jums tai padaryti, jei dirbate Vista ir nėra Žaidimai: jei esate azartinių lošimų, yra tik vienas PCI-Express lizdas, ir yra ant Vista, galite arba turi eiti XP ar ką nors panašaus Triplehead2Go (kuri yra gana brangu).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh, aš, deja, buvo Vista, tačiau tai yra labai naudinga informacija ačiū! taip ir S-Video VGA darbą? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas kompiuteris | Kiehugh | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 16, 2009 10:00 |
| Turite naujų darbalaukio | robina80 | General Hardware Chat | 19 | 11 spalis 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 30, 2007 05:53 |
| Desktop | Tinkerbell | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 12, 2007 09:28 |
| Langų Desktop palyginti su "Google Desktop | Ozzie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 9 lapkritis 2007 12:03 |
| Temos įrankiai | |
| |