![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki =] izlasītā aptuveni par aptuveni divus monitorus forums un es domāju, ja to iespējams, ka ar divām atsevišķām grafikas kartēm pašā PC? ja ne, cik lēti ir kartes ar diviem rezultātiem? pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts PC neļaus divas GFX kartes, būtu lētāk un vienkāršāk iegūt divkāršu izvades karte, ir meklēt internetā, tie nav dārgi, ja nevēlaties, lai spēlētu jaunākās spēles. Ja to darāt, debesis ir robeža.
| |||
| |||
| ok paldies, kas notiks, ja es mēģināju izmantot divas grafikas kartes? Vai tas pūst vai kaut ko? haha |
|
| |||
| |||
| Būtu grūti izmēģināt 2, ja tie nav derīgi. |
|
| |||
| |||
| alright thank you, I'll check to rīt no rīta, nekā jums par jūsu palīdzību līdz šim:) |
|
| |||
| |||
| Ja jūs publicējat jūs mātesplati markas / modeļa vai PC markas / modeļa Es varu jums pateikt, for sure. |
|
| |||
| |||
| Divas lietas, kas jāņem vērā, lemjot par divus monitorus un grafikas karte ir VGA (Video Graphics Array) Vai DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI ir labāks par diviem, bet arī visdārgākais ir visvairāk lietu. |
|
| |||
| |||
| thanks Deivs un kanoakavirus Es strādāju ar dvi daudz darba, un tas tiešām šķiet labāk mana karte ir VGA un S-Video izeja i meklējāt eBay par S-video ar VGA kabeli un konstatēja, ka daži būtu šie kabelis do triks? vai tas nav gudri tās izmantot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faktiski, Dave mazliet nepareizi šeit. Ja jūs neesat pārāk daudz veiktspējas puisis, var izmantot vairākas grafikas kartes - visvairāk motherboards ir tikai viens PCI Express slotu, bet vairākas PCI slots, kurā grafikas kartes var tikt uzstādīts. Tie parasti ir vecāki un nebūs labi, lai paātrinātu apps, bet parasti var uzstādīt diezgan maz (līdz 4 dažu motherboards un pieņemot, ka neviena cita PCI ierīces). Jūs varat arī uzstādīt vairāk nekā viena grafikas karte, ja jūsu mātesplatē ir vairāk nekā viens PCI Express slota. Jūs nesaņemsiet nekādus papildu izpildes citu karti (Jums būs nepieciešams SLI tilts vai Crossfire to darīt), bet jūs varēsiet to izmantot displejus. Crossfire atbalsta multi-monitoru, lai divas ATI kartes ar diviem DVI outputs in Crossfire tehniski var izdarīt 4 monitorus, bet divas nVidia kartes SLI var darīt tikai divi. Atzīmēt arī, ka, kamēr XP pieļauj dažādu transportlīdzekļu vadītājiem par dažādām videokartēm, Vista nav. Tātad jūs varat atspējot kuģa grafika vai pašreizējās grafikas karti, ja jums šo, ja jūs lietojat Windows Vista un nav spēļu: ja jums ir spēles, ir tikai viens PCI Express slotu, un ir uz Vista, jums ir vai nu jādodas XP vai Jums ir kaut kas līdzīgs Triplehead2Go (kas ir relatīvi dārga).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ahh, man diemžēl nav vista, bet tas ir diezgan noderīga informācija thank you! tā būs S-video uz vga darbu? |