![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello =] I've read okolice na forum dotyczące podwójnych monitorów i ja zastanawiałem się, jeśli jej możliwe, że z dwóch osobnych kart graficznych w tym samym komputerze? jeśli nie, jak tanie są karty z dwoma wyjściami? dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts komputera nie pozwoli GFX dwie karty, to będzie tańsze i łatwiejsze do uzyskania podwójnego wyjścia karty mają wyglądać w Internecie, nie są one drogie, jeśli nie chcesz grać w najnowsze gry. Jeśli tak, niebo jest granicą.
| |||
| |||
| OK, dziękuję, co by się stało, gdybym próbował korzystać z dwóch kart graficznych? byłby to cios lub coś? haha |
|
| |||
| |||
| Trudno byłoby spróbować 2, jeśli nie pasują. |
|
| |||
| |||
| alright thank you, I'll check to jutro rano, niż wam za pomoc do tej pory:) |
|
| |||
| |||
| Jeśli wiadomość jest płyta Marka / Model lub komputera marki / modelu mogę powiedzieć na pewno. |
|
| |||
| |||
| Dwie rzeczy do wzięcia pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w sprawie podwójnego monitorów i karty graficznej są VGA (Video Graphics Array) Lub DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI jest lepsza z dwóch, ale również najdroższe jest większości przypadków. |
|
| |||
| |||
| dave i podziękowania kanoakavirus i pracy z wieloma DVI w pracy i tak naprawdę nie wydaje się lepszy mojej karty VGA oraz wyjście S-Video i wyszukuje w serwisie eBay na S-Video na kabel VGA i znalazła byłoby tych kabla wykonać trick? lub nie jest to mądry, aby z nich korzystać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Właściwie Dave's trochę źle tutaj. Jeśli nie masz zbyt wiele o wydajności gość, możesz skorzystać z kilku kart graficznych - większość płyt głównych ma tylko jeden slot PCI Express, ale kilka slotów PCI, w których karty graficzne mogą być zainstalowane. Oni są zwykle starsze i nie będą jakieś dobre przyspieszenia aplikacje, ale zazwyczaj można zainstalować kilka (do 4 w niektórych płytach głównych oraz zakładając żadnych innych urządzeń PCI). Można także zainstalować więcej niż jednej karty graficznej, jeśli płyta ma więcej niż jeden slot PCI Express. Nie będzie żadnych dodatkowych wykonywania innych kart (będziesz potrzebował mostka SLI lub Crossfire to zrobić), ale będzie można go użyć do wyświetlania. Crossfire obsługuje wiele monitorów, więc dwie karty ATI z dwoma wyjściami DVI w Crossfire może technicznie do 4 monitorów, ale w dwie karty nVidia SLI może jedynie dwa. Zauważ jednak, że podczas gdy XP pozwala różnych sterowników dla różnych kart graficznych, Vista nie. Więc można wyłączyć swoje grafiki lub obecnych na pokładzie karty graficznej, jeśli to zrobić jeśli działa Vista i nie gra: jeśli gra, tylko jedno gniazdo PCI Express, a na Vista, you'll albo Muszę iść XP lub dostać coś jak Triplehead2Go (który jest stosunkowo drogie).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ahh, i, niestety, jednym z vista, ale to całkiem przydatne informacje dziękuję! tak będzie s-video VGA pracy? |