mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Extinderea mea Desktop

Reply

Thread Tools
Old 4 decembrie 2008, 06:51
Noile state Group

Bună ziua =] l-am citit pe forum jurul despre dual monitoare
şi mă întrebam dacă este posibil să se că ei cu două carduri de grafica in acelasi PC?

dacă nu este cât de ieftine sunt carduri cu doua iesiri?

mulţumesc
Old 4 decembrie 2008, 06:53
Administrator Group

Mosts PC-ul nu va permite două GFX carduri, ar fi mai ieftin şi mai uşor de a obţine un card cu dublă de ieşire, trebuie să aruncaţi o privire on-line, în care nu sunt scumpe, dacă nu doriţi să joace cele mai recente jocuri. Daca vei face asta, cerul este limita.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 4 decembrie 2008, 06:56
Noile state Group

ok multumesc, ceea ce s-ar întâmpla dacă am încercat să folosească două carduri de grafica?
ar exploda sau ceva? haha
Old 4 decembrie 2008, 06:58
Administrator Group

Ar fi dificil de a încerca 2, dacă acestea nu se va potrivi.
Old 4 decembrie 2008, 07:14
Noile state Group

bine vă mulţumesc, voi verifica maine dimineata, decât pentru ajutor până acum:)
Old 4 decembrie 2008, 07:48
Administrator Group

Dacă după ce face din placa de bază / model sau PC-ul de brand / model pot sa-ti spun sigur.
Old 4 decembrie 2008, 18:19
Grupul de donator

Două lucruri pe care trebuie să ia în considerare atunci când se decide pe monitoare cu dublă şi o placă grafică sunt VGA (Video Graphics Array) Sau DVI (Digital Visual Interface).

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

DVI, este de mai bine de doi, dar şi cele mai scumpe sunt cele mai multe cazuri.
Old 4 decembrie 2008, 18:53
Noile state Group

Dave şi datorită kanoakavirus
Lucrez cu o mulţime de DVI la locul de muncă şi chiar pare mai bine

mea carte are un VGA şi S-video de ieşire
Am căutat pe ebay pentru un S-video pentru a vga cablu şi am constatat unele
ar fi cele de cablu face smecheria? sau nu este înţelept să le folosească?
Old 5 decembrie 2008, 00:21
Grupul de donator

De fapt, Dave e un pic gresit aici. Dacă nu sunteţi prea mult de un tip de performanţă, se poate utiliza mai multe carduri de grafica - cele mai multe Placi de baza avea un singur slot PCI Express, dar mai multe sloturi PCI carduri grafice, în care pot fi instalate. Ei tind să fie mai în vârstă şi nu va fi nici un bine pentru accelerarea apps, dar puteti instala de obicei, destul de multe (de până la 4, în unele Placi de baza şi în ipoteza în nici alte dispozitive PCI).

De asemenea, puteţi instala mai mult de o placă grafică, dacă-ţi placa de bază a mai mult de un slot PCI Express. Nu veţi primi nici un plus de performanţă pe de altă carte (veţi avea nevoie de un pod SLI sau Crossfire să facă acest lucru) dar va trebui să poată să-l utilizaţi pentru afişează. Crossfire sprijină multi-monitor, astfel încât două carduri de ATI, cu doua iesiri DVI în Crossfire poate face din punct de vedere tehnic 4 monitoare, dar două carduri de la nVidia SLI poate face numai doi.

Reţineţi totuşi că, în timp ce XP permite diferite drivere pentru diferite carduri de grafica, Vista nu. Deci, este posibil să doriţi să dezactivaţi dvs. la bord grafică sau curent placă grafică, dacă face acest lucru dacă rulaţi Vista şi nu sunt de jocuri: dacă sunt de jocuri, numai un singur slot PCI Express, şi sunt pe Vista, veţi fie Trebuie să mergem XP sau a lua ceva de genul unui Triplehead2Go (care este destul de scump).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 5 decembrie 2008, 19:28
Noile state Group

Ahh, i, din nefericire, au Vista, dar care este destul de util informaţii vă mulţumesc! deci va S-video VGA la locul de muncă?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.