![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím =] Čítal som asi na fóre o duálnej monitory a já věděl, ak jej možné, že po dvoch grafických kariet na rovnakom PC? ak nie, ako lacné sú karty s dvoma výstupmi? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts PC nedovolí dve GFX kariet, že by bolo lacnejšie a jednoduchšie získať dvojité výstupné karty, pozrite sa na internete, nie sú drahé, ak nechcete hrať najnovšie hry. Ak áno, obloha je limit.
| |||
| |||
| ok děkuji, čo by sa stalo, keď som sa snažil použiť dve grafické karty? by ju vyhodiť, alebo čo? haha |
|
| |||
| |||
| Bolo by ťažké pokúsiť 2 ak bude nevešel. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme, že ste v poriadku, uvidíme zajtra ráno skontrolovať, ako vám za vašu pomoc, tak ďaleko:) |
|
| |||
| |||
| Ak po vás doske Značka / model alebo PC značky / modelu môžem povedať s istotou. |
|
| |||
| |||
| Dve veci vziať do úvahy pri rozhodovaní o duálnej monitory a grafickej karty je VGA (Video Graphics Array) Alebo DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI je lepší z dvoch, ale aj najdrahšie, je väčšine prípadov. |
|
| |||
| |||
| vďaka a dave kanoakavirus aj prácu s mnohými dvi v práci a je naozaj zdá lepší moje karta má VGA a S-Video výstup Hľadaný aj na ebay a S-video na VGA kábel a zistilo niekoľko by tieto káblové urobiť trik? alebo je to nie je rozumné používať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastne, Dave to trochu zle tu. Ak nie ste príliš predstavenie chlap, môžete použiť niekoľko grafických kariet - väčšina dosiek má len jeden PCI Express slot, ale niekoľko PCI sloty, v ktorých grafické karty môžu byť inštalované. Majú tendenciu byť starší a nebudú žiadne dobré pre urýchlenie apps, ale môžete si nainštalovať zvyčajne pomerne málo (do 4 na niektorých základných doskách, a za predpokladu, žiadne ďalšie PCI zariadenia). Môžete tiež inštalovať viac ako jednu grafickú kartu, ak vaša základná doska má viac ako jeden PCI Express slot. Nebudete mať žiadne extra výsledky ostatných kartou (budete potrebovať SLI alebo Crossfire mostík k tomu), ale budete môcť využívať pre displeja. Crossfire podporuje multi-monitor, takže dve ATI kariet sa dvoma DVI výstupy v Crossfire technicky možné urobiť 4 monitory, ale dva nVidia karty v SLI môžete urobiť len dve. Poznámka: aj keď, že zatiaľ čo XP umožňuje rôzne ovládače pre rôzne grafické karty, Vista nie je. Takže budete chcieť zrušiť váš palubný grafiku alebo súčasných grafických kariet, ak to budete robiť, ak máte Vista a nie hra: máte-li hra, len jeden PCI Express slot a sú na Vista, budete buď Musím ísť XP alebo niečo ako Triplehead2Go (čo je relatívne drahé).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh, žiaľ majú aj vista, ale to je docela užitočné informácie ďakujeme! tak s-video na vga prácu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Desktop | Kiehugh | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 16.listopadu 2009 10:00 |
| Mám novú plochu | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 19 | 11. októbra 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Operačné systémy Windows | 3 | 30. novembra 2007 05:53 |
| Desktop | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 4 | 12. november 2007 09:28 |
| Desktop Window versus Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. novembra 2007 12:03 |
| Thread Tools | |
| |