![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло =] И'ве реад око на форуме о дуал монитори и био сам задивљен ако је могуће да се са два одвојена графичка картица у исти ПЦ? ако не како су јефтине картице са два излаза? хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПЦ Мостс неће дозволити два ГФКС картицама, да би било јефтиније и лакше добити дуал оутпут цард, имају поглед на мрежи, нису скупи, ако се не желите да играте најновије игре. Ако то урадите, небо је граница.
| |||
| |||
| ок хвала ти, што ће се десити ако ја покушао то да користе два графичка картица? би га пухати или ништа? хаха |
|
| |||
| |||
| Било би тешко покушати 2 ако се не стане. |
|
| |||
| |||
| у реду хвала ти, ја ћу то проверити сутра ујутро, него вам за ваша помоћ тако далеко:) |
|
| |||
| |||
| Ако вам пост чине матична плоча / модел или ПЦ бранд / модел ти ја могу рећи за сигурно. |
|
| |||
| |||
| Две ствари које треба узети у обзир приликом одлучивања о дуал мониторе и графичке картице ВГА (Видеографички склоп) Или ДВИ (Дигитал Висуал Интерфаце). хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Видео_Грапхицс_Арраы хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Дигитал_Висуал_Интерфаце ДВИ је бољи од та два, али и најскупљи је већини случајева. |
|
| |||
| |||
| хвала Даве и каноакавирус ја радим са пуно ДВИ на послу и стварно не изгледају боље моја картица има ВГА и С-Видео оутпут Ја проницали на ебаы за С-видео на ВГА кабл и нађе неки би оне кабл учинити трик? или га је не користити их мудри? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заправо, Даве је мало криво овде. Ако нисте превише изведбе тип, можете користити неколико графичке картице - Матичне плоче већина има само један ПЦИ Експресс слот, али неколико ПЦИ слот графичке картице у којем се могу инсталирати. Они имају тенденцију да се старији и неће бити било добро за убрзавање аппс, али можете да инсталирате обицно доста (до 4 у неким матичним плочама и претпостављив никаквих других ПЦИ уређаја). Можете такође инсталирати више од једног графичком картицом ако ваша матична плоча има више од једног ПЦИ Експресс слот. Нећете добити додатне ефикасности осталих картицу (морате имати сли мост или унакрсно ватра то учинити), али моћи ћете да га користите за приказати. Унакрсно ватра подржава више монитора, тако да две АТИ картице са два ДВИ излаза у унакрсно ватра може технички до 4 монитора, али две НВИДИА картице у сли може учинити само два. Имајте на уму да иако док КСП омогућава различите дривер за различите графичке картице, Виста не. Дакле, Ви мај оскудица за онемогућити ваш онбоард графика или тренутном графичком картицом, ако то урадите, ако сте трчање Видик и нису игре: Ако гаминг, само има један ПЦИ Експресс слот, те су на Видик, ыоулл 'или морам ићи КСП или добити нешто као Триплехеад2Го (која је релативно скупо).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ахх, ја имати видик на жалост, али да је доста корисних информација Хвала! Тако ће с-видео у ВГА рад? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Десктоп | Киехугх | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 16. новембар 2009 10:00 |
| Имаш нови десктоп | робина80 | Генерал Хардуаре Цхат | 19 | 11 октобар 2008 12:52 |
| Десктоп Хелп? | Сессион26 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 30 новембар 2007 05:53 |
| Десктоп | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 12 новембар 2007 09:28 |
| Уиндоус Десктоп наспрам Гоогле Десктоп | оззие | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 9 новембар 2007 12:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |