![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba =] ben çift monitör hakkında forumlarında çevresinde okumak ettik Eğer onun bu, aynı bilgisayarda iki ayrı grafik kartları ile mümkün ve i merak ediyorum? Eğer ne kadar ucuz değil iki çıkışları ile kartları nelerdir? teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer en son oyunları oynamak istemiyorum Mosts PC iki Gfx kartları izin vermezse de, ucuz olması ve kolay bir çift çıkış kartı almak için, bütün bunlar, pahalı olmayan bir göz çevrimiçi. Eğer gökyüzü bir sınırı vardır.
| |||
| |||
| tamam, eğer iki grafik kartları kullanmaya çalıştım neler olacak teşekkür ederim? lanet olsun ya da herhangi bir şey? haha |
|
| |||
| |||
| Bu eğer uymadğnda 2 denemek için zor olabilir. |
|
| |||
| |||
| tamam teşekkür ederim, bu sabah, yarın kontrol edeceğiz size yardım için şu ana kadar daha:) |
|
| |||
| |||
| Eğer anakart Marka / Model veya PC marka / modeli i için söyleyebilirim sonrası. |
|
| |||
| |||
| İki şey dikkate zaman çift izler ve bir grafik kartına VGA vardır karar vermek için (Video Graphics Array) Veya DVI (Dijital Görsel Arayüz). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI, iki değil, aynı zamanda en pahalı ve en iyi durumda olması. |
|
| |||
| |||
| teşekkür ve Dave kanoakavirus İş yerinde DVI bir çok iş ve çok daha iyi görünüyor bu Kartımı bir VGA ve S-video çıkışı I eBay bir S-video arama için VGA kablosu ve bazı bulundu işi de bu kablo? Bunları kullanmak akıllıca veya nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında Dave bir küçük burada yanlış. Eğer siz de bir performans adamın çok değil, ama, tek bir PCI Express yuvasına sahip birkaç PCI yuvaları olan grafik kartı yüklü olması çeşitli grafik kartları - en anakartlar kullanabilirsiniz. Onlar büyük olması ve herhangi bir uygulama eğilimi hızlandırılması için iyi olmaz, ancak genellikle (en fazla 4 bazı anakartlar oldukça birkaç yükleyebilir ve başka bir PCI aygıtları varsayarak). Eğer anakart daha fazla PCI Express yuvası varsa da birden fazla grafik kartı yükleyebilirsiniz. Bu kart herhangi bir ekstra performans elde edemeyebilirsiniz (bunu yapmak için bir köprü SLI veya Crossfire gerekir) ancak görüntüler için kullanabilecek. Crossfire, ama Crossfire iki DVI çıkışları ile teknik 4 izler yapabilirsiniz böylece iki ATI kartlar çok monitör desteği SLI iki nVidia kartları sadece iki yapabilirsiniz. Not ancak bu süre XP sağlar farklı grafik kartları için farklı sürücüler, Vista değil. Yani eğer varsa oyun olarak sadece bir PCI Express yuvası ve Vista'da bu Eğer Vista çalıştırıyorsanız ve oyun değildir: yapmak için Teknede grafik veya güncel grafik kartı devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz, you'll ya XP gitmek veya bir Triplehead2Go gibi (nispeten) pahalı alabilirler.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh, ben ne yazık ki uzak manzara var, ama oldukça yararlı bilgiler teşekkür ederim! bu s-video VGA çalışır? |
![]() |
|
| Bookmarks |