менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Розширення моєму робочому столі

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 грудня 2008, 06:51
Нові члени групи

Default Розширення моєму робочому столі

Привіт =] Я читав навколо на форумах про двох моніторів
і мені було цікаво, якщо його можливим, що з двома окремими відеокартами в одному ПК?

Якщо ні, є дешевою карти з двома виходами?

спасибо
Old 4 грудня 2008, 06:53
Адміністратор групи

Mosts комп'ютер не дозволить GFX двох карт, то було б легше і дешевше одержати подвійне картка виробництва, подивитися онлайн, вони не дорогі, якщо ви не хочете грати в новітні ігри. Якщо ви, небо це межа.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 4 грудня 2008, 06:56
Нові члени групи

OK подякувати вам, що станеться, якщо я намагався використовувати дві відеокарти?
Чи буде удар або що-небудь? Haha
Old 4 грудня 2008, 06:58
Адміністратор групи

Було б складно намагатися 2, якщо вони не підійдуть.
Old 4 грудня 2008, 07:14
Нові члени групи

Alright дякую вам, я перевірю його завтра вранці, ніж вам за вашу допомогу до сих пор:)
Old 4 грудня 2008, 07:48
Адміністратор групи

Якщо ви розмістите свою материнську плату ви Марке / моделі або ПК марки / моделі я можу сказати вам точно.
Old 4 грудня 2008, 18:19
Донор групи

Дві речі брати до уваги при прийнятті рішення про двох моніторів і графічних карт VGA (Video Graphics Array) Або DVI (Digital Visual Interface).

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

DVI є кращою з двох, але і найдорожчим є більшості випадків.
Old 4 грудня 2008, 18:53
Нові члени групи

Завдяки Дейв і kanoakavirus
Я працюю з великою кількістю DVI на роботу і він дійсно здаються краще

моя картка має VGA і S-Video вихід
Я шукав на Ebay для S-відео в VGA-кабель і знайшли
б ці кабелю зробити трюк? або це не мудро їх використовувати?
Old 5 грудня 2008, 00:21
Донор групи

Власне, Дейв мало тут не так. Якщо ви не занадто велика продуктивність хлопець, ви можете використовувати кілька графічних карт - більшість материнських плат мають тільки одного слота PCI Express, але кілька слотів PCI, в якій графічні карти можуть бути встановлені. Вони, як правило, старі і не буде доброго для прискорення додатків, але зазвичай можна цілком установці декількох (до 4 в деяких материнських платах і за умови відсутності іншого пристрою PCI).

Ви також можете встановити більше однієї графічною картою, якщо ваша материнська плата має більш ніж одним слотом PCI Express. Ви не будете одержувати ніяких додаткових виконанні іншу картку (потрібно буде мостом SLI або Crossfire для цього), але ви зможете використовувати його для дисплеїв. Crossfire підтримують кілька моніторів, тому двох карт ATI з двома виходами DVI в перестрілці можна технічно зробити 4 моніторах, а два NVidia карт в SLI можна зробити тільки дві.

Примітка хоча в той час як XP, що дозволяє виконувати різні драйвери для різних графічних карт, Vista не робить. Таким чином, ви можете відключити свій інтегрованих графічних або поточний відеокарти, якщо це зробити, якщо ви працюєте в Vista, і не гра: якщо ви ігор, є тільки один PCI Express слотів, і на Vista, ви будете або повинні йти XP або отримати щось на зразок TripleHead2Go (який є відносно дорогим).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 грудня 2008, 19:28
Нові члени групи

Ах, я, на жаль, перспектива, але це дуже корисна інформація Спасибо! таким буде S-Video, VGA до роботи?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
New Desktop Kiehugh Генеральний обладнання чат 1 16 листопада 2009 10:00
Одержав нові настільні robina80 Генеральний обладнання чат 19 11 жовтня 2008 12:52
Довідка Google Desktop? Session26 Операційні системи Windows 3 30 листопада 2007 05:53
Desktop Tinkerbell General Software чат 4 12 листопада 2007 09:28
Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop Ozzie General Software чат 2 9 листопада 2007 12:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.