![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт =] Я читав навколо на форумах про двох моніторів і мені було цікаво, якщо його можливим, що з двома окремими відеокартами в одному ПК? Якщо ні, є дешевою карти з двома виходами? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosts комп'ютер не дозволить GFX двох карт, то було б легше і дешевше одержати подвійне картка виробництва, подивитися онлайн, вони не дорогі, якщо ви не хочете грати в новітні ігри. Якщо ви, небо це межа.
| |||
| |||
| OK подякувати вам, що станеться, якщо я намагався використовувати дві відеокарти? Чи буде удар або що-небудь? Haha |
|
| |||
| |||
| Було б складно намагатися 2, якщо вони не підійдуть. |
|
| |||
| |||
| Alright дякую вам, я перевірю його завтра вранці, ніж вам за вашу допомогу до сих пор:) |
|
| |||
| |||
| Якщо ви розмістите свою материнську плату ви Марке / моделі або ПК марки / моделі я можу сказати вам точно. |
|
| |||
| |||
| Дві речі брати до уваги при прийнятті рішення про двох моніторів і графічних карт VGA (Video Graphics Array) Або DVI (Digital Visual Interface). http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Graphics_Array http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface DVI є кращою з двох, але і найдорожчим є більшості випадків. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Дейв і kanoakavirus Я працюю з великою кількістю DVI на роботу і він дійсно здаються краще моя картка має VGA і S-Video вихід Я шукав на Ebay для S-відео в VGA-кабель і знайшли б ці кабелю зробити трюк? або це не мудро їх використовувати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Власне, Дейв мало тут не так. Якщо ви не занадто велика продуктивність хлопець, ви можете використовувати кілька графічних карт - більшість материнських плат мають тільки одного слота PCI Express, але кілька слотів PCI, в якій графічні карти можуть бути встановлені. Вони, як правило, старі і не буде доброго для прискорення додатків, але зазвичай можна цілком установці декількох (до 4 в деяких материнських платах і за умови відсутності іншого пристрою PCI). Ви також можете встановити більше однієї графічною картою, якщо ваша материнська плата має більш ніж одним слотом PCI Express. Ви не будете одержувати ніяких додаткових виконанні іншу картку (потрібно буде мостом SLI або Crossfire для цього), але ви зможете використовувати його для дисплеїв. Crossfire підтримують кілька моніторів, тому двох карт ATI з двома виходами DVI в перестрілці можна технічно зробити 4 моніторах, а два NVidia карт в SLI можна зробити тільки дві. Примітка хоча в той час як XP, що дозволяє виконувати різні драйвери для різних графічних карт, Vista не робить. Таким чином, ви можете відключити свій інтегрованих графічних або поточний відеокарти, якщо це зробити, якщо ви працюєте в Vista, і не гра: якщо ви ігор, є тільки один PCI Express слотів, і на Vista, ви будете або повинні йти XP або отримати щось на зразок TripleHead2Go (який є відносно дорогим).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ах, я, на жаль, перспектива, але це дуже корисна інформація Спасибо! таким буде S-Video, VGA до роботи? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Desktop | Kiehugh | Генеральний обладнання чат | 1 | 16 листопада 2009 10:00 |
| Одержав нові настільні | robina80 | Генеральний обладнання чат | 19 | 11 жовтня 2008 12:52 |
| Довідка Google Desktop? | Session26 | Операційні системи Windows | 3 | 30 листопада 2007 05:53 |
| Desktop | Tinkerbell | General Software чат | 4 | 12 листопада 2007 09:28 |
| Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 2 | 9 листопада 2007 12:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |