![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета,
Като някои проблеми с моята XFX 8600GTS 512MB графични карти. Неотдавна (през последния месец може би) той е толкова шумни! Както в, глупаво шумни се влошава и влоши и в момента, това е просто смешно. И тъй силен, че все още може да се чуе (ако слушаш) над нашите Хувър в същата стая! NVidia В програмата няма да споделите с мен промяна на скоростта на вентилатора, ако се опитам и плъзнете плъзгача и кликнете го прилагат само казва, че настройките не могат да бъдат приложени, Rivatuner не прави нищо и не мога да мисля за това какво друго да правя! Took го рано, почиства всички пръсти, но тя все още е един и същ. Всеки, който има някакви идеи? Не хардуера има промяна, тъй като изграждането е построен първият почти една година. Наздравици Том Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На колко години е? Звучи като лагери може да се отиде, време за нов почитател.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, съгласен съм с Дейв, звучи като носещи е отишло, ако това е в рамките на Гаранционен вероятно можете да го изпратите обратно да бъдат заменени.
| |||
| |||
| Това е по-малко от една година - непременно лагери не може да се отиде вече? Колко време ще отнеме да се сортират, ако това е далеч? Защото това означава, че тогава не разполагате с компютър, докато не го върна. |
|
| |||
| |||
| Това е възможно, за да отида, че най-скоро, ако те са били дефектни, когато тя е била произведена. По колко време ще отнеме, тя ще варира в зависимост от това как са заети XFX, погледнете чрез интернет страницата си, то трябва да кажем някъде колко дълго ще се очаква да се чака за RMA резултат. |
|
| |||
| |||
| Говорих с тях по телефона и очевидно трябва да изпрати обратно до мястото, където аз имам това, dabs.com, и те ще го изпраща обратно към XFX. Въпреки това единствената опция, достъпна от dabs в момента е възстановяването. |
|
| |||
| |||
| Ами с възстановяване, бихте могли да получите друга карта от същия или по-добре. То може също да бъде по-бързо плащане вероятно ще пристигне в рамките на около една седмица, и RMA може да отнеме месец или така. |
|
| |||
| |||
| Да това е това, което си мисля - Аз съм, разбира се без компютър за този период от време, докато все пак да получа парите обратно и купи нова карта. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Големи проблеми с моята GeForce 7300LE графична карта | В Revolver | Графика на карти & Монитори | 2 | 18 Март 2009 11:26 |
| Графична карта / монитор проблеми | Lone500 | Графика на карти & Монитори | 8 | 18 Jan 2008 17:02 |
| Проблеми с новите си безжични карти | joshuar | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 17 Jan 2008 13:55 |
| Игра проблеми, вярвам, че е графична карта | jakobi2006 | Графика на карти & Монитори | 4 | 14 Дек 2007 08:24 |
| Мрежата проблеми с новите LAN карта | Johno4566 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 8 ноември 2007 15:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |