![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά,
Έχοντας κάποια προβλήματα με τα δικά μου XFX 8600GTS 512MB κάρτα γραφικών. Πρόσφατα (τον περασμένο μήνα ίσως) έχει λάβει το NOISY!! Όπως και κατά, stupidly θορυβώδες επιδεινώνεται και χειρότερο και αυτή τη στιγμή είναι απλώς γελοίο. Έτσι δυνατά, μπορεί ακόμα να ακούσει (αν ακούσετε) Hoover μας πάνω στο ίδιο δωμάτιο! Η Nvidia πρόγραμμα δεν θέλω να αλλάξει η ταχύτητα του ανεμιστήρα, αν προσπαθήσω και σύρετε το ρυθμιστικό και πατήστε το εφαρμόζουν μόνο λέει ότι οι ρυθμίσεις δεν μπορούν να εφαρμοστούν, Rivatuner δεν κάνει τίποτα και δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω! Πήρα αυτό προηγουμένως, να καθαρίζονται όλα τα σκόνη, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Όποιος έχεις καμιά ιδέα; Δεν έχει υλικού μετά την κατασκευή για πρώτη φορά χτισμένο σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Εις υγεία Tom Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσων χρονών είναι; Ακούγεται σαν το ρουλεμάν θα μπορούσε να φύγει, η ώρα για ένα νέο ανεμιστήρα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, συμφωνώ με τον Dave, ακούγεται σαν σχέση έχει φύγει, αν είναι εντός εγγύησης και ίσως μπορείτε να το στείλετε πίσω και πρέπει να αντικατασταθούν.
| |||
| |||
| Είναι λιγότερο από ένα χρόνο παλιά - και σίγουρα δεν μπορεί να τριβείς ήδη φύγει; Πόσο καιρό θα πάρει για να πάρετε ταξινομημένο αν είναι μακριά; Γιατί αυτό σημαίνει ότι τότε δεν διαθέτουν υπολογιστή μέχρι να πάρω πίσω. |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν να προχωρήσει σύντομα ότι αν ήταν ελαττωματική όταν έχει παραχθεί. Όπως και για πόσο καιρό θα πάρει, αυτή θα ποικίλλει ανάλογα με το πόσο απασχολημένος είναι XFX, ρίξτε μια ματιά μέσα από την ιστοσελίδα, πρέπει να πω κάπου πόσο διάστημα αναμένεται να περιμένουμε για μια RMA αποτέλεσμα. |
|
| |||
| |||
| Μίλησε γι 'αυτά για το τηλέφωνο και προφανώς θα πρέπει να στείλει πίσω στην περίπτωση που έχω, dabs.com, και θα το στείλετε πίσω στην XFX. Ωστόσο η μόνη διαθέσιμη επιλογή από dabs αυτή τη στιγμή είναι η επιστροφή. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν με επιστροφή, μπορείτε να πάρετε μια άλλη κάρτα από την ίδια, ή καλύτερη. Θα μπορούσε επίσης να είναι ταχύτερη καταβολή όπως πιθανότατα θα φθάσουν εντός περίπου μιας εβδομάδας, και RMA μπορεί να λάβει ένα μήνα περίπου. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι που σκέφτομαι - είμαι φυσικά χωρίς έναν υπολογιστή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και αν μέχρι να πάρουμε πίσω τα χρήματα και να αγοράσει μια νέα κάρτα. |