![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Nakon što su neki od problema s mojim XFX 8600GTS 512MB grafičkom karticom. Nedavno (u zadnjih mjesec dana, možda) što je SO glasan! Kao u, glupo galamljiv pogorssava i lošije, a na trenutak je upravo smiješan. Tako glasno ga se još uvijek može čuti (ako slušati) preko naših usisivač u istoj sobi! The Nvidia program neće pustiti mene promijeniti brzinu ventilatora, ako JA probati i povucite klizač i kliknite primjenjivati samo kaže da postavke se ne mogu primijeniti, Rivatuner ne učiniti ništa i ne mogu misliti na što drugo do učiniti! Ju je izvukao ranije, očistio sve iz prašine, ali to je još uvijek isti. Bilo tko je dobio bilo koji ideja? Ne hardver je promijeniti jer je prvi put sagrađena izgraditi skoro prije godinu dana. Živjeli Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je to? Zvuči kao ležajevi mogao biti pp od GO, vrijeme za novi ventilator.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, slažem se sa Dave, zvuči poput imajuchi otisla je, ako je unutar jamstva vjerojatno možete poslati ga natrag u biti zamijenjena.
| |||
| |||
| To je manje od godinu dana starog - ležajevi sigurno ne može biti već otišao? Koliko dugo će trajati redaju se ako je daleko? Jer to znači da ja nemam računalo dok sam ga natrag. |
|
| |||
| |||
| Moguće je da se za njih da li su ubrzo pogrešan kad je proizveden. Kao i na koliko dugo će trajati, to će se razlikovati ovisno o tome koliko je zauzeto XFX su, pogledajte putem svoje web stranice, trebala bi reći koliko dugo negdje od vas se očekuje da čekati za RMA rezultat. |
|
| |||
| |||
| Govorio je da ih na telefon i naizgled moram poslati ga natrag gdje sam ga, dabs.com, i oni će poslati ga natrag XFX. Međutim jedina opcija dostupna od dabs trenutno je povrat. |
|
| |||
| |||
| Pa uz povrat novca, mogli dobiti još jednu karticu iz iste ili bolje. To bi moglo biti što brža isplata će vjerojatno doći u roku od tjedan dana, a RMA može trajati mjesec dana ili tako. |
|
| |||
| |||
| Da to je ono što ja razmišljam - Ja sam, naravno, bez da se računalo za vreme dok sam ipak dobiti natrag novac i kupiti novu karticu. |