![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Miután néhány probléma az én XFX 8600GTS 512MB grafikus kártyával. Legutóbb (a múlt hónapban talán) azt NOISY! Mint, ostobán zajos egyre rosszabb és rosszabb, és abban a pillanatban ez csak nevetséges. Olyan hangosan, hogy továbbra is hallottam (ha hallgatni) fölött a Hoover ugyanabban a szobában! Az Nvidia program nem enged változtatni a ventilátor sebességét, ha megpróbálom, és húzza a csúszkát, és kattintson vonatkozik ez csak azt mondja, hogy a beállításokat nem lehetett alkalmazni, Rivatuner nem csináltam semmit, és én nem hiszem, hogy mi mást tesz! Került ki korábbi, tisztítani a port, de ez még mindig ugyanaz. Anyone got any ideas? Nincs változás a hardver óta először épít épült közel egy évvel ezelőtt. Egészségére Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hány éves is? Úgy hangzik, mint a csapágyak is elment, az idő egy új rajongója.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, egyetértek azzal, Dave, úgy hangzik, mint egy szem ment, ha a szavatosság akkor valószínűleg küldje vissza kell váltani.
| |||
| |||
| Ez kevesebb, mint egy éve - biztosan csapágya nem ment már? Mennyi időbe telik, hogy válogatni, ha el? Mert ez azt jelenti, akkor nem kell a számítógéphez, amíg nem kap vissza. |
|
| |||
| |||
| lehetséges számukra, hogy gyorsan menjen, ha hibás volt, amikor előállították. Ennek mennyi ideig lesz szükség, ez változhat attól függően, hogy elfoglalt XFX van, nézd át a honlapon, azt kell mondanom, valahol mennyi ideig várhatóan várni egy RMA eredményt. |
|
| |||
| |||
| Beszélt nekik a telefont, és láthatóan van, hogy küldjön vissza, ha megvan, dabs.com, és azokat küldje vissza az XFX. Azonban az egyetlen lehetőség a dabs ebben a pillanatban a visszatérítésre. |
|
| |||
| |||
| Nos a visszatérítés, akkor kap egy kártyát az azonos, vagy annál jobb. Azt is gyorsabb kifizetési fog megérkezni egy héten belül, és RMA lehet egy hónap múlva. |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy ez gondolkodom - Én természetesen a számítógép nélkül, hogy hosszú ideig, hogy amíg nem kap vissza a pénzt, és veszek egy új kártyát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya | A Revolver | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 11:26 |
| Grafikus kártya / monitor problémák | Lone500 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Gondok vannak az új vezeték nélküli kártya | joshuar | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 17. január 2008 13:55 |
| Játék probléma, úgy gondolom, hogy a grafikus kártya | jakobi2006 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. december 2007 08:24 |
| A hálózati problémát új LAN kártya | Johno4566 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 8. november 2007 15:29 |
| Téma eszközök | |
| |