![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
לאחר כמה בעיות עם XFX 8600GTS 512MB כרטיס המסך. לאחרונה (לפני חודש אולי) הועלתה לפיכך קולני!! בדומה, באוילות צוחני מקבל יותר גרוע יותר גרוע ו ו ברגע זה פשוט מגוחך. אז חזק עדיין יכול להיות שזה נשמע (אם אתה מקשיב) מעל הובר, באותו חדר! התוכנית של Nvidia לא נותנים לי לשנות את מהירות המאוורר, אם אני מנסה וגרור את המחוון ולחץ להחיל את זה רק אומר כי הגדרות לא יכול להיות מיושם, Rivatuner לא עושה כלום ואני לא יכול לחשוב על מה אחר לעשות! לקחו את זה קודם, ניקה את כל האבק החוצה אבל זה עדיין אותו. כל אחד יש לך רעיונות? לא משנה חומרה יש לבנות מאז היה הראשון בנוי כמעט לפני שנה. לחיים טום המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בן כמה הוא? נשמע כמו bearings יכולתי להעלם, פעם חדשה מעריץ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני מסכים עם דייב, נשמע כמו חתיכות יש הלכה, אם זה במסגרת האחריות אתה יכול לשלוח את זה כנראה לראש יוחלף.
| |||
| |||
| זה פחות מאשר בן - bearings בוודאי לא יכול להיות כבר הלך? כמה זמן לוקח להגיע מיון אם הוא רחוק? כי זה אומר שאני אז אין לי מחשב עד שאני מקבל אותה בחזרה. |
|
| |||
| |||
| ניתן להם ללכת בקרוב כי אם הם היו לקוי כאשר היה מיוצר. לגבי כמה זמן זה ייקח, זה ישתנה בהתאם הם עסוקים XFX, תסתכל דרך אתר האינטרנט שלהם, היא צריכה להגיד איפשהו כמה זמן אתה אמור לחכות RMA של התוצאה. |
|
| |||
| |||
| דיברו איתם על הטלפון, ככל הנראה, אני צריך לשלוח אותו בחזרה למקום שבו יש לי את זה, dabs.com, והם ישלחו את זה לראש XFX. עם זאת רק אפשרות כניסה מ dabs בשלב זה החזר. |
|
| |||
| |||
| עם החזר טוב, אתה יכול לקבל כרטיס אחר של אותו דבר, או יותר טוב. זה יכול להיות גם מהירה יותר כמו תשלום סביר להניח שיגיעו תוך שבוע בערך, ואת RMA יכול לקחת שנה בערך. |
|
| |||
| |||
| כן זה מה שאני חושב - אני כמובן בלי המחשב כי למרות פרק הזמן עד שאני מקבל את הכסף בחזרה או לקנות כרטיס חדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ביג בעיות Geforce 7300LE שלי עם כרטיס מסך | את תופי | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 18 מרץ 2009 11:26 |
| כרטיס המסך / לפקח בעיות | Lone500 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 18 ינואר 2008 17:02 |
| בעיות עם הכרטיס החדש שלי אלחוטי | joshuar | רישות, מודמים & VoIP | 5 | -17 ינואר 2008 13:55 |
| משחק בעיות, להאמין שהדבר את כרטיס המסך | jakobi2006 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 14th דצמבר 2007 08:24 |
| בעיות רשת עם יאן כרטיס חדש | Johno4566 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 8 נובמבר 2007 15:29 |
| שרשרת כלים | |
| |