![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Atsižvelgdama kai su mano XFX 8600GTS 512MB graphics card problemų. Neseniai (per pastarąjį mėnesį gal) ji buvo taip triukšminga! Kaip, kvailai triukšmingo vis blogiau ir blogiau, o šiuo metu tai tiesiog juokinga. Taip garsiai ji vis dar galima išgirsti (jei klausytis) per mūsų Hoover viename kambaryje! Nvidia programa neleis man pakeisti ventiliatoriaus greičio, jei aš stengiuosi ir vilkite slankiklį ir pasirinkite jį taikyti tik sako, kad nuostatos gali būti netaikomos, Rivatuner nedaro nieko ir negaliu sugalvoti ką dar daryti! Paėmė jį anksčiau, išvalyti visas dulkes iš bet tai vis tiek tas pats. Anyone got any ideas? Nr aparatūros turi pakeisti, nes buvo sukurtas pirmasis pastatytas beveik prieš metus. Į sveikatą Tomas Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip seniai tai? Panašiai kaip guoliai būtų perregistruotas, laikas naujo ventiliatoriaus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, aš sutinku su Dave Panašiai skambanti guolis praėjo, jei ji per Garantija jums greičiausiai gali išsiųsti ją reikia pakeisti.
| |||
| |||
| Tai mažiau nei metų - tikrai guoliai negali dingo jau? Kiek laiko užtruks gauti rūšiuoti, jei ji toli? Nes tai reiškia, kad aš ten neturiu kompiuterio, kol aš gausiu atgal. |
|
| |||
| |||
| Galbūt jiems eiti, kad greitai, jei jie buvo klaidingas, kai jis buvo pagamintas. Kaip ir kiek laiko tai užtruks, tai priklausys nuo to, kaip užsiėmęs XFX yra priimti pagal savo svetainės išvaizdą, reikia pasakyti, kur, kiek laiko galite tikėtis, laukti RMA rezultatas. |
|
| |||
| |||
| Kalbėjo jiems apie telefoną ir, matyt aš jam siųsti atgal, iš kur aš jį, dabs.com, ir jie bus išsiųsti atgal į XFX. Tačiau vienintelė galimybė iš pirštų atspaudai metu yra grąžinamoji. |
|
| |||
| |||
| Gerai grąžinamoji išmoka, galima gauti kitą tos pačios arba geresnės kortelės. Taip pat gali būti greičiau kaip mokėjimo tikriausiai atvyks maždaug per savaitę, ir RMA gali užtrukti mėnesį ar panašiai. |
|
| |||
| |||
| Yeah That's what I'm thinking - Aš, žinoma, be to laiko, nors kol aš gausiu pinigus ir pirkti naują kortelę ilgis kompiuterio. |