![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Kuram ir ar manu XFX 8600GTS 512MB grafiskā karte problēmas. Nesen (pēdējā mēneša laikā varbūt) tā ir tik trokšņainas! Kā, muļķīgi skaļš kļūst sliktāk un sliktāk un šobrīd tas ir tikai smieklīgi. Tik skaļa tas joprojām var tikt uzklausītam (ja jūs klausīties) pār mūsu HOOVER šajā pašā telpā! Nvidia programma neļauj man mainīt ventilatora ātruma, ja es mēģinātu velciet slīdni un noklikšķiniet uz tā tikai saka, ka uzstādījumi varētu ietekmēt nevar piemērot, Rivatuner nedara neko, un es nevaru iedomāties, ko citu lai darīt! Took it out agrāk, attīrīti visi putekļi, kas taču tas joprojām ir tāds pats. Kāds got any ideas? Nav datortehnikas ir izmaiņas kopš būvēt pirmo reizi tika uzcelta gandrīz pirms gada. Urravas Tom Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik vecs ir? Līdzīgi kā gultņu varētu būt aizgājis, laiks jaunu ventilatoru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, es piekrītu Dave, izklausās, kam ir prom, ja tas atbilst Garantija varat droši sūtīt to atpakaļ uz jānomaina.
| |||
| |||
| Tas ir mazāk nekā gadu vecu - protams, gultņi nevar aizgājuši jau? Cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai saņemtu šķirots, vai tā ir tālu? Jo tas nozīmē, ka es tam nav dators, līdz man to atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| Tas ir iespējams tiem iet tik ātri, ja tie ir kļūdains, kad tas tika izgatavots. Attiecībā uz cik ilgu laiku tas prasīs, tas būs atšķirīgs atkarībā no tā, cik aizņemts XFX ir jāņem izskatīt viņu mājas lapā, tā teikt kaut kur, cik ilgi Jums ir sagaidāms, ka jāgaida RMA rezultātu. |
|
| |||
| |||
| Runāju ar viņiem par telefonu un acīmredzot man nosūtīt to atpakaļ, kur es saņēmu to, dabs.com, un viņi to nosūta atpakaļ XFX. Tomēr vienīgā iespēja no Minimālais kopējais biezums pēc brīža kompensāciju. |
|
| |||
| |||
| Arī ar kompensāciju, jūs varētu saņemt citu karti pašu vai labāku. Tas varētu arī ātrāk maksājums būs iespējams nonākt apmēram nedēļu, un RMA var veikt mēnesi vai tā. |
|
| |||
| |||
| Yeah tas ko es domāju - es, protams, bez datora tik ilgi kaut līdz es saņemšu naudu un nopirkt jaunu karti. |
![]() |
|
| Bookmarks |