![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Mając problemy z moim XFX 8600GTS 512MB karty graficznej. Ostatnio (ostatni miesiąc może) zostało NOISY! Podobnie jak w hałaśliwym stupidly coraz gorzej i gorzej i w tej chwili to jest po prostu śmieszne. Tak głośno może nadal być wysłuchane (jeśli słuchają) nad naszymi elektroluks w tym samym pokoju! The Nvidia program nie pozwól mi zmienić prędkość wentylatora, gdy próbuję i przesuń suwak i kliknij je stosować tylko mówi, że ustawienia nie mogły zostać zastosowane, Rivatuner nie robić nic, i nie mogę myśleć o tym, co jeszcze zrobić! Wziął ją wcześniej, oczyszczone z kurzu wszystkich, ale to nadal ten sam. Ktoś ma jakieś pomysły? Nie ma zmian sprzętowych, ponieważ po raz pierwszy zbudowany zbudować prawie rok temu. Wiwaty Tomek My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How old is it? Brzmi jak łożyska może być odszedł, czas na nową wentylatora.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, zgadzam się z Dave, brzmi jak noszących się udał, czy to w ramach gwarancji można prawdopodobnie odesłać do zastąpienia.
| |||
| |||
| To mniej niż rok - z pewnością nie może być łożyska już odszedł? Jak długo potrwa do sortowania, czy to daleko? Bo oznacza, że Ja nie posiadam komputera do I get it back. |
|
| |||
| |||
| jest możliwe, aby przejść do nich, że wkrótce, jeśli były wadliwe, kiedy została ona wyprodukowana. Jak na jak długo to zajmie, to będą się różnić w zależności od tego jak są zajęci XFX, spójrz dzięki swojej stronie internetowej, należy powiedzieć, jak długo gdzieś Oczekuje się, czekać na wynik RMA. |
|
| |||
| |||
| Mówił do nich w telefonie i najwyraźniej muszę wysłać ją z powrotem do miejsca, gdzie mam go dabs.com, i wyśle go do XFX. Jednak opcja dostępna tylko z dabs w momencie zwrotu. |
|
| |||
| |||
| Cóż z refundacją można otrzymać kolejną kartę o tej samej lub lepszej. Ponadto, być może szybciej jako płatności będzie prawdopodobnie dotrzeć w ciągu około tygodnia, a RMA może trwać miesiące lub więcej. |
|
| |||
| |||
| Yeah that's what I'm myślenia - Jestem oczywiście bez komputera, do tego czasu, choć dopóki nie otrzymasz pieniądze i kupić nową kartę. |