![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti,
După unele probleme cu meu XFX 8600GTS 512MB placă grafică. Recent (ultima lună, poate) a fost atat de NOISY!! Ca şi în, stupid zgomotos înrăutăţeşte şi mai rău şi în momentul de faţă este doar ridicol. Asa de tare că poate fi auzit (dacă ascultaţi) asupra noastră Hoover în aceeaşi cameră! NVIDIA program nu va lăsa să-mi schimba viteza ventilatorului, dacă am încerca şi glisaţi cursorul şi faceţi clic pe acesta se aplică doar spune că setările nu au putut fi aplicate, Rivatuner nu face nimic şi nu pot să cred că de ce să face! Am luat-o mai devreme, curăţate toate praf, dar este în continuare la fel. Oricine-ai nici o idee? Nu hardware a schimba, deoarece a fost construit primul construit aproape un an în urmă. Noroc Tom Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cât de vechi este? Sună ca şi cum ar putea fi de lagăre plecat, timp pentru un nou fan.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, sunt de acord cu Dave, sună ca o poartă a trecut, în cazul în care acesta este în garanţie, puteţi trimite înapoi, probabil, să fie înlocuit.
| |||
| |||
| Este mai puţin de un an - cu siguranţă lagăre nu poate fi plecat deja? Cât va dura pentru a obţine sortate în cazul în care acesta este departe? Pentru ca asta inseamna ca atunci nu au un calculator, până când am sa-l aduc înapoi. |
|
| |||
| |||
| este posibil ca ei sa plece mai repede ca în cazul în care acestea au fost defect, atunci când a fost fabricate. Ca şi pentru cât timp va dura, va varia în funcţie de cât de ocupat sunt XFX, aruncaţi o privire prin site-ul lor, trebuie să spun cât de mult te undeva sunt de aşteptat pentru a aştepta o RMA rezultat. |
|
| |||
| |||
| A vorbit cu ei la telefon şi se pare că trebuie să-l trimită înapoi la care am luat-o, dabs.com şi le va trimite inapoi la XFX. Cu toate acestea, singura opţiune disponibilă de la dabs în acest moment este o rambursare. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, cu o restituire, ai putea primi un alt card de acelaşi lucru, sau mai bine. S-ar putea fi, de asemenea, mai repede ca plata va ajunge, probabil, în aproximativ o săptămână, şi RMA poate dura o luna sau cam asa ceva. |
|
| |||
| |||
| Da, asta e ceea ce mă gândesc - Eu sunt, desigur, fără un computer, pentru că, deşi durata de timp până când am luat banii inapoi si sa cumpere un nou card. |
![]() |
|
| Marcaje |