![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
S určitými problémami s mojím XFX 8600GTS 512mb grafickou kartou. V poslednej dobe (minulý mesiac možná) bolo SO NOISY! Rovnako ako v prípade, hloupě hlučné zhoršuje a zhoršuje, a vo chvíli, je to jednoducho smiešne. Tak nahlas, že ešte môže byť vypočutý (ak budete poslúchať) cez náš vysávač v jednej miestnosti! NVIDIA program nebude ať mi meniť otáčky ventilátorov, keď som sa pokúsila přetáhnout bežec a kliknite uplatňujú len hovorí, že toto nastavenie sa nedá vykonať, RivaTuner nemá robiť čokoľvek a nemôžem myslieť na to, čo jinýho robiť! Vzal si to predtým, vyčistiť všetky prach von, ale je to stále rovnaké. Každý, kto má nejaké názory? No hardware má zmeniť, pretože postaviť sa prvýkrát postavená takmer pred rokom. Na zdravie Tom Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko je hodín? Znie to ako ložiská by mohla byť preč, je čas na nový ventilátor.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, súhlasím s davom, znie ako ložisko bolo preč, ak je to v rámci záruky môžete pravdepodobne pošle ho späť, ktorý má byť nahradený.
| |||
| |||
| Je to menej ako jeden rok - ložiská určite nemôže byť už preč? Ako dlho bude trvať dostať seřazené, ak je to preč? Pretože to znamená, že som potom nemáte na počítači, kým som si to späť. |
|
| |||
| |||
| je to možno pre ne ísť, že čoskoro, ak bola chybná, kedy bolo vyrobené. Ako na to, ako dlho bude trvať, bude sa líšiť v závislosti na tom, ako je obsadené XFX, pozrieť sa prostredníctvom svojich internetových stránok, mal by povedať, ako dlho ste niekde Očakáva sa, že čakajú na výsledok RMA. |
|
| |||
| |||
| Hovoril s nimi o telefóne a prý mám poslať späť, kde som ju dabs.com, a budú ho poslať späť na XFX. Ale jedinou alternatívou k dispozícii odtlačky prstov v momente, keď je náhrada. |
|
| |||
| |||
| No s náhradou, môžete dostať ďalšie karty rovnaké, alebo lepšie. Mohlo by byť aj rýchlejšie platby budú pravdepodobne dorazí do asi týždeň, a RMA môže trvať mesiace, alebo tak. |
|
| |||
| |||
| Jasne, že to, čo som premýšľal - já jsem samozrejme bez počítača na tak dlho, až keď som tie peniaze späť a kúpiť si novú kartu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 11:26 |
| Grafické karty / sledovať problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Problémy s novú bezdrôtovú kartu | joshuar | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 17. januára 2008 13:55 |
| Herné problémy, veríme, že je grafická karta | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. decembra 2007 08:24 |
| Problémy s novú sieť LAN karta | Johno4566 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 8. november 2007 15:29 |
| Thread Tools | |
| |