![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки,
Након што су неки од проблема са мојим КСФКС 8600ГТС 512МБ графичком картицом. Недавно (у последњих месец дана, можда) што је СО гласан! Као у, глупо галамљив погорссава и лошије, а на тренутак је управо смешан. Тако гласно га се још увек може чути (ако слушати) преко наших усисивач у истој соби! Тхе НВИДИА програм неће пустити мене променити брзину вентилатора, ако ЈА пробати и превуците клиза и кликните примењивати само каже да подешавања се не могу применити, Риватунер не учинити ништа и не могу мислити на шта друго до учинити! Ју је извукао раније, очистио све из прашине, али то је још увек исти. Било ко је добио било који идеја? Не хардвер је променити јер је први пут саграђена изградити скоро пре годину дана. Живели Том Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико је то? Звучи као лежајеви могао бити пп од ГО, време за нови вентилатор.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, слажем се са Даве, звучи попут имајуцхи отисла је, ако је унутар гаранције вероватно можете послати га натраг у бити замијењена.
| |||
| |||
| То је мање од годину дана старог - лежајеви сигурно не може бити већ отишао? Колико дуго ће трајати редају се ако је далеко? Јер то значи да ја немам рачунар док сам га назад. |
|
| |||
| |||
| Могуће је да се за њих да ли су убрзо погрешан кад је произведен. Као и на колико дуго ће трајати, то ће се разликовати у зависности о томе колико је заузето КСФКС су, погледајте путем своје уеб странице, требало би рећи колико дуго негде од вас се очекује да чекати за РМА резултат. |
|
| |||
| |||
| Говорио је да их на телефон и наизглед морам послати га натраг где сам га, дабс.цом, и они ће послати га натраг КСФКС. Међутим једина опција доступна од дабс тренутно је поврат. |
|
| |||
| |||
| Па уз поврат новца, могли добити још једну картицу из исте или боље. То би могло бити што бржа исплата ће вероватно доћи у року од недељу дана, а РМА може трајати мјесец дана или тако. |
|
| |||
| |||
| Да то је оно што ја размишљам - Ја сам, наравно, без да се рачунар за време док сам ипак добити назад новац и купити нову картицу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Велики проблеми са мојим ГеФорце 7300 Грапхицс Цард | Тхе револвер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 18 март 2009 11:26 |
| Графике картице / монитора проблеми | Лоне500 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 18 јануар 2008 17:02 |
| Проблеми са моје нове бежичне картице | јосхуар | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 17 јануар 2008 13:55 |
| Гаме проблема, верујем да је то графичком картицом | јакоби2006 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 14 децембар 2007 08:24 |
| Мрежни проблеми са новим ЛАН картице | Јохно4566 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 8 новембар 2007 15:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |