![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar,
Benim XFX 8600GTS 512MB grafik kartı ile bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Son (geçen ay belki) Çok NOISY oldu! Olduğu gibi, aptalca gürültülü kötü almak ve kötü ve şu anda sadece saçma's. Yani hala aynı oda içinde elektrik süpürgesi (eğer dinlemek) üzerinden duymuş olabilir yüksek! Eğer denemek ve kaydırıcıyı tıklayın sürükleyin uygulayın NVIDIA programı yaz fan hızını değiştirmek, izin vermiyor olan ayarları Rivatuner şey yapmak değil I can't think uygulanamadı söyledi ne başkasına yapmak! Dışarı sürdü önceki tüm toz meteliksiz ama hala aynı's. Herkes bir fikrin var mı? Donanım değişikliğinden bu yana ilk olarak yaklaşık bir yıl önce inşa edilmiş bulunmaktadır. Peynir Tom Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar eski o? Yönünü gibi, yeni bir yelpaze için zaman gitmiş olabilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, Dave ile kabul eder, yatak gibi ses gitti, eğer Garanti içinde muhtemelen yerine geri gönderebilirsiniz's.
| |||
| |||
| Bir yıllık kısa's - kesinlikle yataklar zaten gitmiş olamaz? Ne kadar sürer eğer uzak's sıralama elde etmek için? Çünkü bu kadar geri almak Sonra bir bilgisayarım yok demektir. |
|
| |||
| |||
| için bu yakında eğer zaman üretilmiş olduğunu hatalı olduğunu gitmek mümkündür. Değer olarak ne kadar zaman, ne kadar meşgul XFX üzerinde, kendi web sitesi aracılığı ile bir göz bulunmaktadır göre değişir de, bir yerde, ne kadar uzun bir RMA sonuç beklemek için bekleniyor diyebilirim alacaktır. |
|
| |||
| |||
| Onlara telefonda konuştum ve açıkçası ben burada ben, dabs.com var göndermek zorunda ve XFX geri gönderecektir. Ancak tek seçenek mevcut şu anda dabs bir geri ödeme olduğunu. |
|
| |||
| |||
| İyi bir geri ödeme ile birlikte, bu, aynı ya da daha başka bir kart alabilir. Bir de daha hızlı ödeme olarak büyük olasılıkla gelecek bir hafta, ve RMA bir ay kadar sürebilir. |
|
| |||
| |||
| Evet bu benim düşündüklerim's - Ben ders saati olsa kadar parayı geri almak ve yeni bir kart almak bu uzunluk için bir bilgisayar olmadan. |