![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці,
Маючи деякі проблеми з моєю XFX 8600GTS 512MB графічної карти. Нещодавно (в минулому місяці, може бути) було так шумно! Як, у бурхливому тупо ставало все гірше й гірше, і на даний момент це просто смішно. Так голосно, вона може все ще бути почутим (якщо ви послухаєте) в порівнянні з нашими пилосос в одній кімнаті! Nvidia програма не дозволить мені змінити швидкість обертання вентилятора, якщо я спробую і перемістіть повзунок і натисніть кнопку Застосувати це просто говорить про те, що налаштування не можуть бути застосовані, RivaTuner нічого не робить, і я не можу пригадати, що ще робити! Витягнув його раніше, очищення всіх його від пилу, але це все та ж. Кого-небудь є будь-яка ідея? Не має апаратних змін у порівнянні з побудувати була побудована майже рік тому. Ура Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ж це було? Схоже, підшипники може зникнути, час для нового вентилятора.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я згоден з Дейвом, звуки, як відношення пішов, якщо він протягом усього гарантійного ви, імовірно, може відправити його назад в заміні.
| |||
| |||
| Це менше, ніж років - підшипники, безумовно, не може бути вже немає? Скільки часу знадобиться, щоб отримати впорядковані якщо це геть? Тому що це означає, що я тоді не на комп'ютері, поки я отримати його назад. |
|
| |||
| |||
| це дозволяє їм йти, що незабаром, якщо вони несправний, коли був виготовлений його. А як довго це займе часу, вона буде варіюватися залежно від ступеня завантаженості XFX є, подивіться через їхній сайт, він повинен говорити те, як довго ви, як очікується, чекати результату RMA. |
|
| |||
| |||
| Говорив з ними по телефону і, мабуть, я повинен відправити його назад, де я отримав його, dabs.com, і вони будуть відправити його назад в XFX. Проте єдиним доступним з мазки на момент повернення. |
|
| |||
| |||
| Ну з поверненням, можна отримати ще одну карту тієї ж або краще. Також це може бути швидше, тому що оплата буде, ймовірно, прийти протягом приблизно тижня, а RMA може зайняти місяць або близько того. |
|
| |||
| |||
| Так ось що я думаю - я, звичайно, без комп'ютера, для цього часу, хоча поки я отримати гроші назад і купити нову картку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Великі проблеми з моїм обліковим GeForce 7300LE Відеокарта | Револьвер | Графічні карти & Монітори | 2 | 18 березня 2009 11:26 |
| Відеокарта / монітор проблем | Lone500 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 січня 2008 17:02 |
| Проблеми з нової бездротової карти | joshuar | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 17 січня 2008 13:55 |
| Проблеми з грою, думаю, що це відеокарта | jakobi2006 | Графічні карти & Монітори | 4 | 14 грудня 2007 08:24 |
| Мережа проблеми з новою картою LAN | Johno4566 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 8 листопада 2007 15:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |