![]() |
|
| |||
| |||
| Θα ήταν να βρω την κάρτα οθόνης μου και εγώ, πρέπει να αγοράσουν ένα νέο. |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από όλα θα ήταν πιο πιθανόν να είναι στη δική σας περίπτωση και, δεύτερον, είναι μία έσπασε το παλιό σας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν η παρακολούθηση βύσματα in.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| δεν δεν είναι σπασμένα, αλλά θα πρέπει informaion σχετικά με τα μέτρα που θα αναλάβει για την αναβάθμιση της κάρτας βίντεο για ένα νέο μοντέλο. Έχω ένα φορητό υπολογιστή, ώστε i dont γνωρίζει πολλά για τους |
|
| |||
| |||
| Ανοίξτε την περίπτωσή σας, εσείς που απορρίπτονται, ξεβιδώστε και τραβήξτε την παλιά σας κάρτα προβλέπονται, να αντικαταστήσει με νέο δελτίο και να κολλήσει το πίσω βίδες in. Και αν θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά τότε απλά κάντε κλικ σε μία από αυτές τις |
|
| |||
| |||
![]() εσύ είναι πολύ helpful. Εγώ νομίζετε ότι έχω hwo να αλλάξω τώρα γραμματοσειρά ![]() ![]() Λ. μια καλή ημέρα |
|
| |||
| |||
| Lol καλό, απλώς δεν τις γραμματοσειρές Overkill |
|
| |||
| |||
| lol Ok θα προσπαθήσω να μην. I tryed για την αναζήτηση σας σημαία, αλλά δεν μπορούσε να βρει. από πού είσαι |
|
| |||
| |||
| Αγγλία, αλλά αυτό είναι μια σημαία του Βιετνάμ, θ αλλάξει, επειδή νόμιζα ότι φαινόταν cool lol |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παιχνίδια που χρειάζονται υψηλό Κάρτα Γραφικών - Cant find any | ryannathans | PC & Console Gaming | 8 | 14 Οκτωβρίου 2009 15:12 |
| Δε μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μου | joreel | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 22 Ιουν 2009 08:44 |
| Αγώνες δεν είναι δυνατό να εντοπίσει My Graphics Card | hayleybaker22 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 2η Ιουν 2009 01:43 |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |