![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bili bi i pronaći svoju video karticu i ja tek treba da kupi novi. |
|
| |||
| |||
| Prije svega to će najvjerojatnije biti u Vašem slučaju i drugo je tvoj stari razbio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje monitor in utikači
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| no to nije pokvario, ali mi treba informaion o bih poduzme korake kako bi se unaprijedila video karticu u novi model. imam laptop pa ja dont znati velik dio o njima |
|
| |||
| |||
| Otvorite vaš slučaj, prazniti sebe, odšarafiti i vucite svoju staru karticu van, zamijenite s novom karticom i staviti na leđa in vijaka Ako želiš promijeniti svoju font zatim kliknite jednu od tih |
|
| |||
| |||
![]() ti su vrlo pomoglo. Ja mislim da bi hwo promijeniti font sada ![]() ![]() Ave dobar dan |
|
| |||
| |||
| Lol dobro, ne samo fontove nuklearnog uništenja na mnogo načina |
|
| |||
| |||
| lol Ok ću probati da ne. JA tryed potražite svoju zastavu, ali nije mogao naći. od kud si |
|
| |||
| |||
| Engleskoj, ali ovo je Hrvatska zastava, promijenio sam ga jer sam mislio izgledao kul lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Igre koje trebaju High Grafička kartica - licemjerje nađi prema Bilo koji | ryannathans | PC & konzole Igre | 8 | 14 listopad 2009 15:12 |
| Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice | joreel | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 22. lipnja 2009 08:44 |
| Igre Can't Find My Graphics Card | hayleybaker22 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 2. lipnja 2009 01:43 |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |