![]() |
|
| |||
| |||
| האם אני יכול למצוא את כרטיס המסך שלי אני רק צריך לקנות חדש. |
|
| |||
| |||
| קודם כל זה היה כנראה להיות במקרה שלך ושנית הוא אחד הישנים שלך נשבר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה המצתים לפקח פנימה
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לא, זה לא שבור, אבל אני צריך informaion על הצעדים אני לא מתחייב לשדרג את כרטיס המסך לדגם חדש. יש לי מחשב נייד dont כך אני יודע הרבה על אותם |
|
| |||
| |||
| פתח במקרה, משוחררים שלך עצמך, להתיר ולמשוך את הכרטיס הישן שלך, להחליף עם כרטיס חדש מקל את הברגים בחזרה פנימה ואם אתה רוצה לשנות את הגופן שלך ואז פשוט לחץ על אחד האלה |
|
| |||
| |||
![]() אתה הם מאוד מועיל. אני אני חושב hwo לשנות את הגופן שלי עכשיו ![]() ![]() Ave יום טוב |
|
| |||
| |||
| Lol טוב, פשוט לא מוגזם בגופנים |
|
| |||
| |||
| lol ok אני אנסה לא. אני tryed לחפש הדגל שלך אבל לא הצלחתי למצוא אותו. מהיכן אתה |
|
| |||
| |||
| אנגליה, אבל זה דגל וייטנאם, שיניתי כי חשבתי שזה נראה מגניב lol |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| משחקים שצריך כרטיס גרפי גבוהה - Cant find any | ryannathans | PC & קונסולת משחקים | 8 | 14 אוקטובר 2009 15:12 |
| לא ניתן למצוא את מנהל ההתקן הנכון עבור כרטיס הקול שלי | joreel | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 22 יוני 2009 08:44 |
| משחקים לא ניתן למצוא את כרטיס מסך | hayleybaker22 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 2nd יוני 2009 01:43 |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| שרשרת כלים | |
| |