![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Buvo man rasti mano video korta ir man tiesiog reikia pirkti naują. |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia tai bus greičiausiai jūsų atveju ir, antra, yra tavo senas sugedo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei monitorius žvakės in
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ne jis nėra sugadintas, bet man reikia informaion apie veiksmus Norėčiau įsipareigoja atnaujinti vaizdo plokštę į naują modelį. Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad i dont know much about jų |
|
| |||
| |||
| Atidaryti jūsų atveju, išleidžiamų sau, atsukite ir traukite savo seną kortelę, pakeisti pagal naują kortelę ir klijuoti sraigtai įeiti Ir jeigu jūs norite pakeisti šriftą tada spustelėkite vieną iš šių |
|
| |||
| |||
![]() tu yra labai naudinga. I manau, kad galiu gauti hwo pakeisti mano šrifto dabar ![]() ![]() Ave Geros dienos |
|
| |||
| |||
| Lol geras, tik ne Overkill šriftus |
|
| |||
| |||
| Lol Ok pasistengsiu to nedaryti. Aš tryed patikrinti jūsų vėliava, bet negalėjo jos rasti. iš kur tu |
|
| |||
| |||
| Anglijoje, bet tai Vietnamo vėliava, aš pasikeitė, nes aš maniau, atrodė cool lol |