![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy mogę znaleźć mojej karty graficznej i mogę po prostu trzeba kupić nową. |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim to najprawdopodobniej jest w przypadku a po drugie jest twój stary złamał? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeżeli monitor zapłonowe cala
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| nie nie jest łamane, ale muszę informaion temat i podejmie kroki w celu aktualizacji karty graficznej do nowego modelu. Mam laptopa, tak ja dont know much about them |
|
| |||
| |||
| Otwórz przypadku odprowadzane siebie, odkręcić i wyciągnij swoje stare karty, w zastąpić nową kartę i drążek śruby powrót cala A jeśli chcesz zmienić czcionkę następnie wystarczy kliknąć jeden z tych |
|
| |||
| |||
![]() ty są bardzo helpfull. Ja think I get hwo zmienić czcionkę teraz ![]() ![]() ave dobry dzień |
|
| |||
| |||
| Lol dobrze, tylko nie Overkill czcionki |
|
| |||
| |||
| lol Ok Postaram nie. I tryed spojrzeć na flagę, ale nie mógł go znaleźć. skąd pochodzisz |
|
| |||
| |||
| Anglii, ale jest to Wietnam banderą, i zmienił ponieważ myślałem wyglądała cool lol |