![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Au fost i-ar găsi-mi placă video şi nu am nevoie să cumpăr unul nou. |
|
| |||
| |||
| Mai întâi de toate, ar fi cel mai probabil in cazul dvs. şi în al doilea rând, este un vechi falit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care monitorizarea prize inch
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| nu, nu este rupt, dar am nevoie de informaion despre paşii i-ar întreprinde pentru a face upgrade de placă video la un nou model. Am un laptop aşa i dont ştiu prea multe despre ei |
|
| |||
| |||
| Deschideţi-vă cazul, evacuate tine, deşuruba şi trage vechea carte de afară, înlocuiţi cu noi carte şi stick şuruburile înapoi inch Şi, dacă vreţi să vă schimbaţi font apoi faceţi clic pe una din aceste |
|
| |||
| |||
![]() tu sunt foarte de ajutor. Eu cred că mă hwo să-mi schimb font acum ![]() ![]() Ave o zi buna |
|
| |||
| |||
| Lol bine, doar nu nejustificată de fonturi |
|
| |||
| |||
| lol Ok, voi încerca să nu. Am tryed pentru a trece pe la dumneavoastră steagul, dar nu a putut fi găsit-o. de unde eşti |
|
| |||
| |||
| Anglia, dar acesta este un semn Vietnam, am schimbat pentru ca am crezut ca-l uit cool lol |