![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Boli by aj nájsť svoju grafickú kartu a mám jenom potreba kúpiť nový. |
|
| |||
| |||
| V prvom rade by to s najväčšou pravdepodobnosťou bude vo vašom prípade a za druhé je vaše staré na mizine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak monitor sviečky palcov
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| žiaden nie je rozdelená, ale aj potrebu informaion o krokoch bych sa zaväzujú, že upgrade grafickej karty na nový model. Mám notebook tak i dont vedieť nič o nich |
|
| |||
| |||
| Otvorte váš prípad, vybitá sami, vyšroubovat a vytiahnuť svoje staré karty von, nahradiť novú kartu a držať sa späť skrutky palcov A ak chcete zmeniť svoje písmo potom kliknite na jednu z týchto |
|
| |||
| |||
![]() ty sú veľmi užitočná. I myslím, že by som si hwo zmeniť môj písma hned ![]() ![]() ave dobrý deň |
|
| |||
| |||
| Lol dobrý, len nie je očividnej písma |
|
| |||
| |||
| lol Ok budem sa snažiť nebude. I tryed pozrieť do vašej vlajkou, ale nemohol nájsť. odkud jsi |
|
| |||
| |||
| Anglicko, ale to je Vietnam vlajku, aj zmeniť, pretože som myslela, že to vyzeralo cool lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hry, ktoré vyžadujú vysoký grafických kariet - Cant nájsť žiadne | ryannathans | PC a herné konzoly | 8 | 14.októbra 2009 15:12 |
| Nemôžete nájsť správny ovládač pre zvukovú kartu | joreel | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 22. júna 2009 08:44 |
| Hry Nemôžete nájsť Grafické karty | hayleybaker22 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 2. júna 2009 01:43 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |