![]() |
|
| |||
| |||
| Ένας φίλος μου μου ζήτησε τις προάλλες αν μπορούσα, βασικά, να τον συστήσει μια πραγματικά καλή ποιότητα (μεγάλα) να παρακολουθεί την οθόνη. Τώρα δεν μου είναι μέχρι την ταχύτητα σε όλα τα σχετικά με τις τρέχουσες τιμές, κλπ. για οθόνες δεν τολμούσα να δώσω μια recc. από την κορυφή του κεφαλιού μου. Έτσι ώστε να μην τον κάνουν τα χρήματα, όπου δεν είναι αναγκαία. Αναρωτιέμαι ... θα μπορούσε να βρω μια TFT / LCD οθόνη panel, σε 22 "(ίντσες), με αναλογία αντίθεσης της εικόνας τουλάχιστον 2000:1 Για ... Σύμφωνα με £ 150/160; Οποιεσδήποτε προτάσεις much appreciated! LB. |
|
| |||
| |||
| Αυτό φαίνεται ένα Beut για τους βοηθούς του προϋπολογισμού σας. http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κατασκευάστηκε για ένα φίλο | CodeFreakC | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 29 Ιαν 2009 12:11 |
| Φίλος με WMP κόπο | jezza | Multimedia & Codecs | 1 | 23 Δεκ. 2008 03:45 |
| Φίλος που έχουν προβλήματα με το ψήφισμα | thingie2 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Νοε 2008 18:18 |
| Έχω αυτό το φίλο ... | pv166 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 5ο Σεπ 2008 05:51 |
| Προσπαθώντας να βοηθήσει τον φίλο μου μεταφορά αρχείων | hewybo | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 8η Μαΐου 2008 03:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |