μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Φίλος θέλει παρακολουθεί recc.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 17:32
Μέλος Ομάδα

Default Φίλος θέλει παρακολουθεί recc.

Ένας φίλος μου μου ζήτησε τις προάλλες αν μπορούσα, βασικά, να τον συστήσει μια πραγματικά καλή ποιότητα (μεγάλα) να παρακολουθεί την οθόνη. Τώρα δεν μου είναι μέχρι την ταχύτητα σε όλα τα σχετικά με τις τρέχουσες τιμές, κλπ. για οθόνες δεν τολμούσα να δώσω μια recc. από την κορυφή του κεφαλιού μου. Έτσι ώστε να μην τον κάνουν τα χρήματα, όπου δεν είναι αναγκαία.

Αναρωτιέμαι ... θα μπορούσε να βρω μια TFT / LCD οθόνη panel, σε 22 "(ίντσες), με αναλογία αντίθεσης της εικόνας τουλάχιστον 2000:1 Για ... Σύμφωνα με £ 150/160;

Οποιεσδήποτε προτάσεις much appreciated!

LB.
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 19:41
Μέλος Ομάδα

Αυτό φαίνεται ένα Beut για τους βοηθούς του προϋπολογισμού σας.
http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 18:43
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας banjo7 View Post
Αυτό φαίνεται ένα Beut για τους βοηθούς του προϋπολογισμού σας.
http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496
Μεγάλη κραυγή - Στην υγειά σου!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κατασκευάστηκε για ένα φίλο CodeFreakC Γενική Συζήτηση Hardware 1 29 Ιαν 2009 12:11
Φίλος με WMP κόπο jezza Multimedia & Codecs 1 23 Δεκ. 2008 03:45
Φίλος που έχουν προβλήματα με το ψήφισμα thingie2 Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 15 Νοε 2008 18:18
Έχω αυτό το φίλο ... pv166 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 5ο Σεπ 2008 05:51
Προσπαθώντας να βοηθήσει τον φίλο μου μεταφορά αρχείων hewybo Γενικά Λογισμικό Chat 4 8η Μαΐου 2008 03:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.