![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prijatelj me pitao neki dan kad bih mogla, u osnovi, preporučiti mu stvarno kvalitetna (velik) zaslon monitora. Sada me ne bude spreman na sve na brzinu ide stopama, itd. za monitore ja nije usudio dati mu recc. off vrh moje glave. Kako ne bi ga napraviti bez novaca, gdje nije potrebno. Pitam se ... sam mogao naći TFT / LCD monitor ploča, na 22 "(inch), uz omjer kontrasta slike barem 2000:1 Za ... Under £ 150/160? Bilo koji sugestija velik dio poštovati! LB. |
|
| |||
| |||
| Ovo izgleda Beut za svoj prijateljima proračun. http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496 |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Build za prijatelja | CodeFreakC | General Hardware Chat | 1 | 29 siječanj 2009 12:11 |
| Prijatelj s wmp nevolji | jezza | Multimedija i kodeci | 1 | 23. prosinac 2008 03:45 |
| Prijatelj ima problema sa rezolucijom | thingie2 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15. studeni 2008 18:18 |
| Imam prijatelja ... | pv166 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 5. Sep 2008 05:51 |
| Pokušavajući pomoći moj prijatelj prijenos datoteka | hewybo | Općenito Software Chat | 4 | 8. svibanj 2008 03:01 |
| Thread Tools | |
| |