![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano draugas manęs paklausė, kita diena, jei galėčiau, iš esmės, rekomenduojame jį tikrai gera kokybė (didelė) monitorius. Dabar man nėra pagreitinti ne viskas vyksta kursai, ir tt monitoriai aš išdrįso ne duoti jam recc. ne mano galvos viršaus. Taip ne padaryti jį iš pinigų, kai nėra būtina. Įdomu ... galėčiau rasti TFT / LCD ekranai stebėti, esant 22 "(coliai), su vaizdo kontrasto santykis ne mažiau 2000:1 For ... svarų 150/160? Any suggestions much appreciated! LB. |
|
| |||
| |||
| Tai atrodo Beut savo draugais biudžetas. http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496 |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sukurk draugui | CodeFreakC | General Hardware Chat | 1 | 29 sausis 2009 12:11 |
| Draugas su WMP trouble | jezza | Multimedia & Codecs | 1 | 23 gruodis 2008 03:45 |
| Draugui problemų su rezoliucija | thingie2 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 15, 2008 18:18 |
| Aš tai draugas ... | pv166 | Virus, Spyware & Security | 3 | 5 rugsėjis 2008 05:51 |
| Stengiasi padėti savo draugui perkelti failus | hewybo | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 8 gegužė 2008 03:01 |
| Temos įrankiai | |
| |