![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пријатељ ме је питао неки дан када сам могао, у суштини, препоручујем га стварно добар квалитет (велики) екран монитора. Сада ми није до брзине све иде на курсеве, итд за мониторе сам се усудио да га дати рецц. искључивање врх моје главе. Како не могу да га без новца, где није потребно. Питам се ... могао да нађем ТФТ / ЛЦД екрана монитора, у 22 "(инча), уз однос контраста слике најмање 2000:1 За ... Под £ 150/160? Аны суггестионс много поштовати! ЛБ. |
|
| |||
| |||
| Ово изгледа Беут за свој буџет пријатељима. хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=628496 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Буилд за пријатеља | ЦодеФреакЦ | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 29 јануар 2009 12:11 |
| Пријатељ с умп невољи | језза | Мултимедија и кодеци | 1 | 23 децембар 2008 03:45 |
| Пријатељ има проблема са резолуцијом | тхингие2 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 новембар 2008 18:18 |
| Имам пријатеља ... | пв166 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 5. Сеп 2008 05:51 |
| Покушавајући помоћи мој пријатељ пренос датотека | хеуыбо | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 8 мај 2008 03:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |