![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Один мій знайомий спитав мене на днях, якщо б я міг, в основному, рекомендую його дуже гарна якість (великий) екран монітора. Зараз мені не до швидкості на всіх відбувається за ставками і т.д. для моніторів Я не міг дати йому РЕЦ. з верхньої частини моєї голови. Щоб не робити з нього гроші туди, куди не треба. Цікаво ... я можу знайти TFT / LCD монітор на 22 "(у дюймах), з відношенням контрастності зображення, принаймні 2000:1 Для ... До £ 150/160? Будь-які пропозиції високу оцінку! LB. |
|
| |||
| |||
| Це виглядає Beut для вашого бюджету товаришів. http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=628496 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Створення для одного | CodeFreakC | Генеральний обладнання чат | 1 | 29 січня 2009 12:11 |
| Один з WMP неприємностей | jezza | Мультимедіа & кодеки | 1 | 23 грудня 2008 03:45 |
| Друг виникають проблеми з дозволом | thingie2 | Графічні карти & Монітори | 1 | 15 листопада 2008 18:18 |
| У мене подруга ... | pv166 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 5 вересня 2008 05:51 |
| Намагався допомогти моєму другові передачі файлів | hewybo | General Software чат | 4 | 8 травня 2008 03:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |