![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Relativní můj má malou Dell-proprietární malou plochu, která má prostor pro jedno-nízký profil AGP a jeden nízký profil-PCI. Systém sám o sobě je asi tak velké jako Xbox 360. He doesn't do běžných her, jen poměrně starý závodní hry, které si obvykle můžete spustit na OK framerates (s 82865G). Chce, aby nové karty palců Právě teď jsem se při pohledu na FX 5200 a X1050, jak volby. Je tu 6200 asi na 60 dolarů, ale není to "nativně" low-profil, a tak bych se trochu obávají získání pásma a montáž. V X1050 je mnohem dražší (kolem 80 dolarů), zatímco můžu dostat 5200 za $ 20 nebo tak. Není toho moc, co na rozdíl, že? Je to všechno běží na kartu, bez T & L, takže předpokládám, že pokud se skok je dost vysoká, že to není dobré ji dostat X1050. Nejste si jisti, o těchto starých karet, takže pomoc by ocenili.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S ohledem na parametry potřebné pro provoz starší (pár let?) Závodní hry 5200 se bude dělat hezky. Použil jsem na vlastní 256megabajt AGP verzi a nikdy jsem neměl žádné problémy systémem Command and Conquer Zero Hour na to. Cenovou jste citovala pro X1050 vypadá velmi vysokou být upřímný. UK cen staví 128megabajt verze na 15 liber, což je asi 30 US $ v běžných směnných kurzů. Já jen zmínka, protože se zdá být spíše 80 dolarů dražší.