![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σχετική μου έχει ένα πολύ μικρό Dell κοινή ελάχιστη επιφάνεια εργασίας που έχει χώρο για ένα χαμηλό προφίλ AGP και ένα χαμηλό προφίλ PCI. Το ίδιο το σύστημα είναι περίπου τόσο μεγάλη όσο μια κονσόλα Xbox 360. Δεν κάνουμε mainstream gaming, μόνο σχετικά παλαιά αγωνιστικά παιχνίδια που συνήθως μπορούν να τρέχουν στο ΟΚ framerates (με 82865G). Θέλει να θέσει μια νέα κάρτα in. Τώρα έχω την εξέταση της FX 5200 και το X1050 ως επιλογές. Υπάρχει ένα 6200 για περίπου $ 60, και εγώ, αλλά δεν είναι "τοπικά" χαμηλού προφίλ και έτσι θα ήθελα να είναι λίγο να ανησυχεί για ένα βραχίονα και την τοποθέτησή της. Η X1050 είναι πολύ πιο ακριβά (γύρω στα $ 80), ενώ θα μπορούν να λάβουν το 5200 για $ 20 ή έτσι. Δεν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, είναι εκεί; Είναι τα πάντα σχετικά με τη λειτουργία μιας κάρτας χωρίς T & L, οπότε υποθέτω ότι η μετάβαση Αν δεν είναι αρκετά υψηλά δεν αξίζει τον κόπο να το X1050. Δεν είστε σίγουροι για αυτές τις παλιές κάρτες, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λαμβάνοντας υπόψη το spec που απαιτείται για να κινηθεί μεγάλα (μερικά χρόνια;) αγωνιστικά παιχνίδια έναν 5200 θα κάνει αυτό πολύ καλά. Θα χρησιμοποιηθεί για την δική της 256MB AGP εκδοχή και ποτέ δεν είχε οποιαδήποτε θέματα διοίκησης και λειτουργίας Κατακτήστε ώρα μηδέν σε αυτό. Η τιμολόγηση σας λόγια για την X1050 είναι πολύ υψηλό για να είμαστε ειλικρινείς. UK τιμολόγηση θέτει η έκδοση 128MB σε £ 15, το οποίο είναι περίπου 30 δολάρια ΗΠΑ σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Θα αναφέρω μόνο $ 80, διότι αυτό φαίνεται μάλλον ακριβά.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia FX 5200 Απενεργοποιημ Screen Τεύχος | JL2008 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 29 Μαΐου 2009 11:29 |
| 5200 έως 5300 | mrdaveyk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 7 Νοε 2007 01:07 |
| Παιχνίδια σε 5200 | xactly | PC & Console Gaming | 5 | 27 Αυγ 2007 02:50 |
| Multi Monitor ~ Nvidia 5200 | gsan | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 17 Αυγ 2007 03:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |