![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Radinieks raktuves ir niecīga Dell lietotais maz desktop, ka ir vieta vienam zema profila AGP un viena zema profila PCI. Sistēma pati par sevi ir aptuveni tikpat liels kā Xbox 360. Viņš nedara galveno spēļu, tikai samērā veco sacīkšu spēles, kurā viņš parasti var palaist OK framerates (ar 82865G). Viņš vēlas likt jaunu karti iekšā Šobrīd es esmu meklējis pie 5.200 FX un X1050 kā opcijas. Ir 6.200 apmēram $ 60, pārāk, bet tas nav "natively" zema profila, un tāpēc es gribētu būt nedaudz uztrauc kļūst grupām un uzstādīšanas. X1050 ir daudz dārgāks (ap $ 80), bet es varu 5.200 par $ 20 vai tamlīdzīgi. Tur nav liela atšķirība, vai ir? Viņš darbojas viss par karti bez T & L, tāpēc es pieņemu, ja vien lēkt ir diezgan augstas, nav vērts saņemt X1050. Nav pārliecināti par šīs vecās kartes, lai jebkādu palīdzību tiktu novērtēta.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ņemot vērā spec nepieciešama, lai vadītu vecāki (pāris gadi?) Sacīkšu spēles 5.200 darīs labi. I izmantoti pašu 256MB AGP versija, un man nekad nav bijušas problēmas darbojas vadības un iekarot Zero Hour par to. Cenu jūs, citējot par X1050 izskatās ļoti augstas, lai būtu godīgi. UK cenu liek 128mb versija ir 15 GBP, kas ir aptuveni $ 30 US brīža valūtas kursiem. Es tikai minēt šo priekšlikumu, jo 80 $ šķiet diezgan dārgi.
![]() |
|
| Bookmarks |